Berga acull l’exposició «Operació Aigua» d’Agbar, companyia gestora del cicle integral de l’aigua al municipi, amb el suport de l’Ajuntament de Berga, per conscienciar la ciutadania sobre la situació actual i futura de la disponibilitat d’aigua.

L’exposició es pot visitar fins al 30 de gener a la plaça de Sant Pere. El consistori ha escollit un espai públic obert per tal que sigui accessible a qualsevol hora per part de la ciutadania. L’exposició es dirigeix al públic general, però especialment al públic familiar i escolar.

Durant l’estada de l’exposició al municipi s’organitzaran visites guiades amb una ambientòloga d’Agbar per conscienciar l’alumnat de les escoles de Berga sobre com poden contribuir a cuidar l’aigua i el medi ambient.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Berga, Eloi Escútia, creu que la importància de l’exposició rau a posar a l’abast del conjunt de la ciutadania unes dades que fan evident l’actual situació d’un recurs tan important i essencial com és l’aigua i, per extensió, de la majoria de recursos essencials.

La gerent territorial d’Agbar, Esther Guirado, ha destacat la importància d’apropar l’exposició al públic en general, però especialment als més joves, per conscienciar-los i sensibilitzar-los de la necessitat de fer un ús sostenible de l’aigua i de protegir el medi ambient.