Aquest dissabte 15 de gener es va donar el tret de sortida a la campanya de la cuina de la caça i la tòfona del Berguedà, en la qual hi participen fins a 10 restaurants, on s’hi trobaran plats i menús especials, que posaran en valor aquests elements culinaris tant característics de la comarca.

Des de l’impacte de la pandèmia al 2020, la campanya de la caça i la tòfona va veure com disminuïa significativament el nombre de restauradors, mantenint a 5 el nombre de restaurants participants en les edicions del 2020 i 2021.

La campanya de la cuina de la caça i de la tòfona ja és un referent al calendari culinari del Berguedà, conjuntament a la cuina del bolet. La coincidència en la temporalitat dels productes de la caça i la tòfona ha unit aquests productes a les taules del Berguedà, i en aquesta campanya des de 2018.

Els plats i menús disponibles es podran consultar a les webs de l’oficina de Turisme del Berguedà i d’associació Hostaleria i Turisme del Berguedà així com a les xarxes socials d’aquestes entitats i dels restaurants adherits a la campanya.

Enguany hi participen els restaurants de Cal Pericas (Pobla de Lillet), Niu Nou (Bagà), Cal Travé (Berga), Cal Majoral (Puig-reig), La Muntanya (Castellar de n’Hug), Susen (Saldes), Ca l’Amagat (Bagà), la Barana (Berga), el Recó de l’avi (Guardiola de Berguedà) i la Cabana (Berga).

Aquesta campanya està impulsada per Hostaleria i Turisme del Berguedà amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà i el suport del Consorci de Comerç Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya i Diputació de Barcelona.