Canvi al capdavant d'Òmnium Cultural del Berguedà. En l'assemblea general de l'entitat celebrada dijous passat, Ignasi Montagut es va convertir en el nou president territorial en substitució de Montserrat Soler, que ha volgut "donar pas a nous lideratges" després de sis anys al càrrec.

Montagut, persona compromesa en projectes de l'entitat i de la Universitat d’Estiu de la Natura, i cap d'operacions de l'empresa berguedana Liven, encapçalava l'única candidatura que es va presentar a les eleccions. Segons l'entitat, ja en la reunió de dijous va presentar el seu pla de treball, que "manté part de l’essència de tota la feina feta però buscant apropar-se a un públic més jove, i treballant la cohesió social a base de nous projectes". Montagut també va remarcar "la bona feina feta, i tot l’esforç i dedicació, de Montserrat Soler, la presidenta sortint".

Soler va plegar després de presentar la memòria d’activitats i el pressupost de l’any 2022. A l’assemblea, Jordi Arcarons, membre de la junta directiva d’Òmnium Cultural, també hi va intervenir per valorar positivament la tasca de l’entitat i la seva evolució. Igualment, va agrair a la presidenta sortint la seva feina.