L’empresa BRG gestiona el servei de neteja de la residència Sant Bernabé des de l’1 d’abril. La neteja, higienització, desinfecció i desinsectació del centre residencial es feia fins ara a través d’una empresa privada, que tenia el servei contractat des de l’any 2015 i que incloïa la neteja de l’Hospital Sant Bernabé.

La incorporació del servei de neteja a les funcions de BRG Serveis suposa el primer pas perquè l’empresa municipal assumeixi la gestió integral del centre residencial per a gent gran, com ja va informar Regió7 en l’edició de divendres passat.

El regidor de Municipalitzacions, Ramon Camps, assegura que amb la nova gestió es busca «alliberar uns recursos que han de permetre la reinversió en l’equipament buscant la confortabilitat dels usuaris i usuàries i també afavorint l’eficiència i l’estalvi energètic de l’edifici. Des de l’oposició, però, en declaracions fetes a aquest diari, es considera que l’empresa no disposa del múscul necessari per fer-se càrrec del centre.

BRG gestiona actualment diferents serveis com per exemple la zona d’estacionament amb regulació horària (zona blava), l’Oficina Local d’Habitatge o la neteja dels edificis públics. El consistori assenyala que «la incorporació del servei de neteja de la residència Sant Bernabé permetrà generar sinergies amb el servei de neteja dels edificis públics i optimitzar l’estructura de l’empresa pública guanyant volum de feina i controlant de forma directa el servei que rep la ciutadania.