Després d’uns anys sense poder-la celebrar a causa de la pandèmia, el proper diumenge 8 de maig tornen a Casserres tots els actes que formen la Fira de Primavera: la Fira del comerç i l’artesania, la Trobada de tractors clàssics, la Trobada de cotxes clàssics i la Trobada de Caramelles

Durant els últims anys abans de la covid-19, la fira va anar evolucionant fins a convertir-se en un referent que atrau públic de diferents pobles. El diumenge comença amb un esmorzar de coca i xocolata per a tothom i sardanes amb la Cobla Berga Jove. Seguidament, té lloc la cercavila amb tots els grups de caramelles i la Cobla Berga Jove. I finalment, hi ha la benvinguda de les autoritats i cantada dels grups participants. Aquests actes s’acompanyen també de la trobada de tractors i cotxes clàssics.

I durant tot el matí, hi haurà la fira d’automoció i artesania al Passeig Bisbe Comellas i a la Plaça Santa Maria: amb parades de mel, formatges, roba i també expositors de comerç i serveis del poble i estands solidaris.Tampoc hi faltaran atraccions pels més petits i petites de casa.

Sorteig al comerç de Casserres

Per escalfar motors, s’ha organitzat un sorteig a les diferents botigues i establiments que formen l'Associació de Comerciants de Casserres. Fent una compra mínima de 10 € a les botigues de l'Associació, els clients entraran al sorteig de 3 vals de 50 € per gastar als establiments adherits a l’Associació.

Només caldrà escriure el nom i telèfon darrere del tiquet de compra, i dipositar-lo a la bústia de la botiga. El dia 8 de maig a la tarda, durant la celebració de la Fira de Primavera de Casserres, es realitzarà el sorteig i s’anunciaran els guanyadors o guanyadores a través de les xarxes socials de l’Associació de Comerciants.