Una combinació de música i gastronomia. Aquesta és la proposta de l'Ajuntament de la Pobla de Lillet per aquest cap de setmana, amb l'estrena de la Fira de la Tapa i el Disc. Durant tota la jornada de dissabte hi haurà música punxada i sis parades de vinils al parc Xesco Boix, a part d'onze parades de bars, restaurants i alguns comerç que serviran tapes, al preu de 2,5 euros, al migdia i a la tarda.

Diumenge la mostra gastronòmica es traslladarà als bars i restaurants del municipi, que oferiran aquestes tapes en els seus menús i cartes. "El nivell gastronòmic al municipi és molt alt i ho demostrarem durant tot el cap de setmana", destaca el consistori.

El regidor de Turisme i Promoció Econòmica de la Pobla de Lillet, Xavier Serra, apunta que, tractant-se de la primera edició, s'ha de veure quina rebuda tindrà la fira. L'Ajuntament, però, preveu un volum important de visitants tenint en compte que és una època de notable afluència turística al poble gràcies a atractius com els Jardins Artigas o el Tren del Ciment.