El local Cultural Carme Cirera i Artigas acollirà un homenatge aquest diumenge 5 de juny a la que va ser directora del grup cultural La Teia i alcaldessa de Vilada durant 10 anys i regidora, Carme Cirera. El local que porta el seu nom des de fa un any, quan l’Ajuntament de Vilada va aprovar el canvi de nomenclatura, serà la seu d’aquest record per una de les figures més destacades dels darrers anys del municipi. Cirera va morir l’agost de l’any 2020.

Durant l’homenatge es projectarà un audiovisual per recordar la trajectòria de Cirera, molt lligada a les activitats culturals i populars de Vilada. En aquest audiovisual hi ha col·laborat diferents viladins i viladines i els mateixos integrants del grup cultural La Teia.

Les portes del local s’obriran a 2/4 de 7 de la tarda i l’acte és previst que comenci a partir de les 7. En l’acte es farà l’estrena oficiosa del canvi de nom del local i del mural exterior, on es pot veure la mateixa Cirera acompanyada dels gegants del poble.

Darrere la seva veu han crescut generacions senceres de viladins i viladines que han après a estimar el poble i a sentir-se part dels diferents actes que ella mateixa conduïa, com les cavalcades de Reis.