Del 8 al 17 de juny a les 5 de la tarda o fins a l’exhauriment de la dotació pressupostària es poden demanar les ajudes del programa de lloguer d’habitatge Bo Jove al Consell Comarcal del Berguedà de tots els municipis excepte de Berga. Les d’aquest municipi s’han de demanar a l’oficina de BRG Progrés. Es tracta d’una ajuda de 250 euros mensuals que els joves poden rebre durant dos anys si compleixen les condicions.

Les ajudes van adreçades a persones d’entre 18 i 35 anys que siguin titulars d’un contracte de lloguer que sigui el seu domicili habitual i permanent a Catalunya. Per optar als ajuts cal complir els requisits de la convocatòria. Es poden consultar i fer la petició en línia a través d’aquest enllaç.

El Consell Comarcal del Berguedà també ofereix la possibilitat d’acompanyar en la gestió de l’ajuda a persones de tots els municipis, tret de Berga que ho fa a través dels seus propis mitjans. Les persones interessades a fer la petició de forma presencial poden adreçar-se a les oficines del Consell Comarcal del Berguedà (carrer de Barcelona, 49, tercer). L’Ajuntament de Berga atendrà les peticions dels seus veïns a les oficines de BRG Progrés (plaça Maragall, 1).