Activitats lúdiques i culturals complementaran aquest cap de setmana les parades del mercat del bolet de Cal Rosal. S'hi celebra la Festa del Bolet, una proposta més per dinamitzar el mercat, l'únic punt de venda de bolets fix al Berguedà durant la tardor.

Aquest dissabte ja es farà un concurs de dibuix i una actuació musical, però el gruix dels actes programats tidran lloc diumenge. Hi haurà esmorzar popular, exposició micològica a càrrec de Lluc Escànez, taller infantil sobre "Cuiners/es de bolets de xocolata" i concert a càrrec de Blue Bell. Propostes per a tots els públics que complementaran les tradicionals parades d'alimentació i bolets del mercat.

L'alcalde d'Olvan, Sebastià Prat, anima a tothom a visitar Cal Rosal i gaudir de l'activitat d'oci, a part de passejar i comprar a les parades d'alimentació, al comerç local, i a les parades de bolets, que aquest any n'hi ha dues de fixes durant la temporada de mercat. Segons com avanci la temporada boletaire, el Mercat del Bolet de Cal Rosal allargarà fins a mig novembre o bé fins a finals de novembre. Segons Prat, "després de les pluges dels últims dies sembla que s'ha tornat a despertar el bolet al Berguedà i se'n tornen a fer".

Diumenge que ve, 30 d'octubre, Cal Rosal acollirà durant tot el matí, una nova edició del Mercat de Productors.