Marc Marginet deixa l'acta de regidor a l'Ajuntament de Berga per motius personals. Després de tres anys i mig com a regidor a l'oposició, amb Junts, Marginet plega per "falta de motivació". Comenta que "els propers mesos seran en clau preelectoral i no estic motivat per viure-ho". Segons ha dit en declaracions a Regió7, "m'aparto del tot de la política".

Com a independent, Marc Marginet va ser el número 2 de la llista de Junts que el 2019 va encapçalar Jordi Sabata. Va entrar amb ganes de treballar per Berga, d'aportar el seu granet de sorra a l'Ajuntament i de sumar amb tots els representants del ple municipal, però "ha estat complicat", assegura. "Amb la CUP i ERC a l'equip de govern, com a oposició hem tingut un marge d'actuació limitat". Marxa amb la sensació "d'impotència" i "de frustració". Argumenta que "no ha estat un bon mandat. Berga no ha avançat i arribarem a les eleccions del 2023 amb les mateixes mancances que teníem el 2019". Lamenta "no haver pogut aportar molt més" a nivell personal.

Es desvincula de la política donant les gràcies a Junts i assegura que seguirà treballant per Berga des del teixit associatiu. És membre de l'Agrupació Teatral la Farsa.

Els sis regidors de Junts en el darrer ple de l'Ajuntament de Berga Anna Costa

Per la seva banda, Junts agraeix a Marc Marginet la feina feta: "Sobretot per la seva lluita per solucionar el cas de Ràdio Berga, tot i que no pogut arribar a bon port", comenta Ramon Caballé. L'emissora municipal fa anys que no funciona, i l'equip de govern ni han fet passos per plantejar-se la reobertura ni per donar un nou ús a unes instal·lacions en desús, de les quals l'Ajuntament paga un lloguer anual d'uns 12.000 euros.

Marc Marginet farà efectiva la renúncia com a regidor al ple d'aquest dijous a l'Ajuntament de Berga. Respecte el substitut de Marc Marginet, Junts no ha volgut donar encara el nom del regidor o regidora que s'asseurà al costat dels altres cinc regidors de Junts, a l'oposició a l'Ajuntament de Berga. Els següents noms a la llista són Marina Riu i Lluís Camprubí, però "estem estudiant i acabant de tancar qui prendrà el relleu al Marc Marginet", apunta Ramon Caballé.