L’Ajuntament de Berga iniciarà dilluns, 12 de desembre, l’asfaltatge en diverses zones del nucli urbà. Les obres d’arranjament del paviment asfàltic viari preveuen intervencions totals o parcials en més d’una vintena de carrers de la ciutat que es portaran a terme en diverses fases per tal d’eliminar els sots i irregularitats.

El conjunt d’actuacions previstes tenen un import de 350.520 euros i un àmbit d’actuació de més de 20.000 m2. Les obres de millora del ferm comportaran afectacions de trànsit durant l’execució dels treballs. La primera fase es durà a terme del 12 al 19 de desembre en quatre trams urbans: passeig de la Indústria; ronda Moreta i carrer Pompeu Fabra; carrer Gran Via i carrer Maixerí; passeig dels Abeuradors i camí Ral de Cardona.

Pavimentació de quatre trams urbans

La primera frase del projecte contempla actuacions en quatre trams urbans de la ciutat. Del 12 al 19 de desembre es faran treballs de fresat, pavimentació i reposició de marques viàries. Les zones d’actuació comptaran amb la senyalització corresponent per tal d’informar el veïnat sobre les afectacions de trànsit i la prohibició d’estacionament a causa dels treballs d’arranjament i millora del paviment. No es preveuen afectacions en el servei de recollida de residus durant l’execució dels treballs.

Aquesta és la planificació dels treballs de pavimentació:

  • Passeig de la Indústria: del 12 al 15 de desembre.
  • Ronda Moreta i carrer Pompeu Fabra: del 14 al 16 de desembre.
  • Gran Via i carrer Maixerí: del 14 al 17 de desembre.
  • Passeig dels Abeuradors i camí Ral de Cardona: del 16 al 19 de desembre.