La neu i el glaç a l'alt Berguedà fan suspendre línies del transport escolar amb 63 alumnes afectats

La climatologia ha provocat incidències puntuals en la recollida de residus al nord de la comarca

Carretera B-400, a Gósol, aquest matí

Carretera B-400, a Gósol, aquest matí / CC Berguedà

Redacció

El mal estat d’algunes carreteres de l’alt Berguedà a causa de la neu i el gel han provocat la suspensió de diferents rutes de transport escolar, aquest divendres. En total s’han vist afectats 63 alumnes per la suspensió del servei dels següents municipis: Gósol, Saldes, Vallcebre, la Pobla de Lillet, Castellar de n’Hug i Sant Julià de Cerdanyola. Es tracta d’estudiants de l’institut l’Alt Berguedà de Bagà, l’escola Serrat Voltor de Vallcebre i de la Lillet a Güell de la Pobla.

La climatologia també ha provocat aquesta nit incidències puntuals en la recollida de residus a zones de diferents municipis de l’alt Berguedà i al balcó del Berguedà i carrer Pinsania de Berga. La presència de neu o plaques gel ha impedit l’accés dels camions que presten el servei de recollida del porta a porta i a diferents carrers o barris de Berga, Bagà, Guardiola, la Pobla de Lillet, Vallcebre, Gósol, Saldes, Vilada. També hi hagut afectacions a Castellar de n’Hug on no s’ha pogut fer la recollida de la fracció de rebuig que s’ha ajornat fins dilluns. En d’altres municipis com Castellar del Riu i La Nou la recollida es farà aquest migdia.

Les persones a qui no s’hagi pogut recollir els residus a causa de les inclemències del temps i no puguin esperar al proper dia de servei poden utilitzar les àrees d’emergència del seu municipi.

La neu i el gel han provocat incidències en la recollida de residus

La neu i el gel han provocat alguna incidència en la recollida de residus / CC Berguedà