L’Oficina d’Atenció al Ciutadà del Berguedà es trasllada temporalment, per obres a l'ascensor

A partir de dilluns, 6 de febrer, l'atenció no es farà a les oficines del Consell sinó a l'Oficina Jove del Berguedà

Imatge d'arxiu de l'OAC del Consell Comarcal del Berguedà

Imatge d'arxiu de l'OAC del Consell Comarcal del Berguedà / Arxiu/CC Berguedà

Redacció

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Berguedà es trasllada temporalment a partir del dilluns, 6 de febrer. El motiu són les obres de substitució de l’ascensor de la seu del Consell Comarcal del Berguedà. Aquests treballs comportaran que l'OAC, ubicat a a l'edifici del Consell del carrer Barcelona de Berga, atengui els usuaris a les dependències de l’Oficina Jove del Berguedà, situades a pocs metres (al carrer de Pere III, número 5 de Berga).

Els horaris de l’OAC seran els mateixos que fins ara. De dilluns a divendres de 8:30h a les 14:00h i també els dilluns i dimecres de 15:30h a les 18:00h.

D’altra banda, les persones que requereixin ser ateses a serveis d’atenció a les persones -com el SIAD o habitage, entre d’altres- del Consell Comarcal i que tinguin problemes de mobilitat, seran derivades també a l’Oficina Jove. Cal avís previ al telèfon 93 821 35 53 per whatsapp 618 180 234 o a través del servei de la cita prèvia: clicant aquí.

És previst que els treballs de substitució de l’ascensor del Consell Comarcal del Berguedà s’enllesteixin en un termini de dos mesos. Quan s’acabin, l’OAC retornarà a la seu del Consell Comarcal al carrer de Barcelona, número 49, tercer pis.