S'obre el termini per presentar obres al Concurs de Fotografia del Berguedà, Memorial Joan Ribera i Fornells

El certamen contempla tres categories: els paisatges naturals, urbans o industrials del Berguedà, l'esport femení i la millor foto del terme de Guardiola de Berguedà

Les fotografies es poden presentar al concurs fins al 15 de juny

Les fotografies es poden presentar al concurs fins al 15 de juny / Arxiu particular

Redacció

Ja es poden presentar obres al Concurs de Fotografia del Berguedà 'Memorial Joan Ribera i Fornells' que enguany arriba a la dissetena edició. El Consell Comarcal del Berguedà un certamen que vol divulgar la geografia humana i paisatgística de la comarca i recordar la figura d’aquest reconegut fotògraf guardiolenc.

Les fotografies es poden presentar fins al 15 de juny, únicament per correu electrònic. S’han d’enviar a concursfoto.arxiubergueda@gmail.com. Cada participant pot presentar un màxim de tres fotos per categoria.

El certamen contempla tres categories:

  • La categoria el Berguedà, en qualsevol dels seus aspectes. Considerant especialment les imatges que puguin transmetre alguns dels seus trets característics, vinculats als seus paisatges naturals, urbans o industrials.
  • Enguany s’estrena la categoria dedicada a l’esport femení a la comarca.
  • I una altra categoria és la que premia la millor fotografia realitzada dins del terme municipal de Guardiola de Berguedà, poble de naixement de Joan Ribera.

A cada categoria hi haurà un primer premi de 240 euros i un segon premi de 120 euros. En total el certamen reparteix 1.080 euros en premis. L’import dels premis Berguedà i Esport femení al Berguedà els aporta el Consell Comarcal del Berguedà. El premi Guardiola de Berguedà és finançat per l’ajuntament guardiolenc. A més, els primers premis gaudiran d’un trofeu aportat per la família Ribera.

L’anunci dels guanyadors i la data del lliurament dels premis es donarà a conèixer després del veredicte del jurat.

El concurs és coordinat per l’Arxiu Comarcal del Berguedà i té el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia i la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis.

Més informació a www.bergueda.cat/concursfotografia