'Moviment i màgia' guanya el concurs de cartells de la Patum

Albert Sant és l'autor del disseny que anuncia les festes de Corpus d'enguany. I com a accèssit, l'obra titulada 'Cinc cops de mans', de Xènia Martínez

El cartell guanyador (esquerra) i l'accèssit

El cartell guanyador (esquerra) i l'accèssit / Albert Sant / Xènia Martínez

Redacció

El cartell amb el lema ‘Moviment i màgiad’Albert Sant Fernàndez és el guanyador del concurs de cartells de la Patum d'enguany i el que anuncia les festes del Corpus a Berga. Ha estat l’obra guanyadora del certamen amb 271 vots (27,96 %).

Cartell guanyador

Cartell guanyador / Albert Sant

El cartell titulat ‘Cinc cops de mans de Xènia Martínez Adiem ha estat la segona opció més votada amb 205 vots (21,15 %), fet que la converteix en l’accèssit del concurs. ‘Ja hi som totes’ de Sergi Mañà Alvarez ha sumat 197 vots (20,33 %), seguit de la proposta ‘Els carrers’ d’Ana Ortuño Floría que ha obtingut 162 vots (16,71 %) i ‘El gegant’ de Salvador Vinyes Reig que ha assolit 96 vots (9,90 %). La votació va comptar amb un total de 969 vots, dels quals, es van registrar 34 vots en blanc (3,5 %) i 4 vots nuls (0,41 %).

Cartell accèssit

Cartell accèssit / Xènia Martínez

Pel que fa a la categoria infantil, la proposta titulada ‘Tots units fem Patum’ de Bruna Díaz de l’Escola Santa Eulàlia ha estat la guanyadora amb 398 vots (43,54 %). Les següents propostes més votades han estat ‘Patum, pum, pum, pum’ d’Arlet Cabra de l’Escola Vedruna (210 vots – 22,97 %), ‘Quan l’àliga surt hi ha silenci absolut’ de Clàudia Quiñel de l’Escola Santa Eulàlia (88 vots – 9,62 %), ‘La trena màgica de La Patum’ de Bruna Rotllant de l’Escola Santa Eulàlia (80 vots – 8,75 %), ‘Cavall’ de Clàudia Tena de l’Escola La Valldan (79 vots – 8,64 %) i ‘La Patum és vida’ de Berta Garcia de l’Escola Vedruna (59 vots – 6,45 %). 

Cartell guanyador de la Patum infantil

Cartell guanyador de la Patum infantil / Bruna Díaz

I Max Ramírez Martínez és l’autor de l’obra guanyadora del 12è Concurs de dibuix de La Patum de la Fundació La Llar impulsat per l’entitat. Enguany, La Patum de La Llar es farà el dimarts 6 de juny, a la plaça de Sant Pere, amb motiu del 50è aniversari de la fundació.

Cartell guanyador de  la Patum de la Llar

Cartell guanyador de la Patum de la Llar / Max Ramírez