David Font arrasa i governarà a Gironella sense oposició

Més x Gironella ha obtingut el 91,31% dels vots de les eleccions del 28-M

Els membres de Més x Gironella celebrant els resultats

Els membres de Més x Gironella celebrant els resultats / RAMON CAMPOS

Arnau Valverde

Arnau Valverde

Més x Gironella governarà sense oposició durant el proper mandat. La nova formació liderada per David Font ha arrasat en les eleccions d'aquest diumenge i ha obtingut 11 regidors d’11 possibles. Només competia contra la llista del PSC, liderada per Francesc Xavier Ruiz, que ha sumat només 111 vots i s'ha quedat sense representació.

«Hem rebut un suport molt ampli, segurament molt més del que ens hauríem imaginat, però realment l’agraïm i n’estem satisfets», ha dit Font després de conèixer el resultat de les votacions. Sobre el fet de governar sense oposició, el batlle de Gironella ha assegurat que aquest resultat suposa «un extra de responsabilitat» i ha afegit que «això també ens obligarà a autoexigir-nos i a autofiscalitzar-nos, perquè al final part de la feina de l’oposició és també fiscalitzar, controlar o supervisar la feina que fa el govern».

Font, que celebrarà el seu tercer mandat com a alcalde, ho farà aquesta vegada amb un partit independent després que decidís no vincular-se amb Junts, formació que va representar en l’últim mandat, ni amb el PDeCAT, partit del qual n’és militant.