Els nens i nenes de Sant Julià de Cerdanyola no han pogut començar el curs a l’escola del poble perquè la setmana passada va cedir una part de la teulada de l’equipament, mentre s’hi feien obres per canviar i fixar les teules.

Tot i això, el curs ha començat en un espai alternatiu, ja que els alumnes s’han reubicat al centre cívic i al local social, dos espais que es comuniquen i que s’han habilitat i condicionat provisionalment per poder impartir les classes mentre durin les obres que s’estan fent a l’escola.

La previsió de l’alcaldessa, Carme Casals, és que les obres no s’allarguin més d’un trimestre: «Després de la incidència, cal analitzar i revisar bé les bigues i la teulada, i fer la remodelació necessària». Uns treballs que s’han fet en paral·lel a la nova aula de llar d’infants, que a partir d’aquest curs s’inclou a l’escola rural de Sant Julià.

Tretze alumnes d’educació infantil i primària han començat el curs a Sant Julià de Cerdanyola , i dos més a la llar d’infants, on els propers mesos hi haurà una altra incorporació. Per a mestres i famílies, el trasllat temporal «no ha suposat cap entrebanc», ha remarcat l’alcaldessa, que ha agraït «la bona predisposició de tothom»