Dues residents del centre Berga Residencial han complert 100 anys. Són Josefa Férez Ortega, nascuda el 20 de setembre del 1923, i Carme Boada Llausana, nascuda el 26 de setembre també del 1923.

Amb motiu del centenari, la residència les va homenatjar dissabte passat en un acte que va comptar amb la presència de Rosa Soler Vendrell, coordinadora de la Regió Social de Catalunya Central del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, que els va fer entrega de la medalla centenària.

A la celebració també hi va assistir l'alcalde de Berga, Ivan Sànchez; la regidora de Salut i Drets Socials de Berga, Andrea Corominas; i el president del Consell Comarcal del Berguedà, Ramon Caballé. A més, les van acompanyar familiars, tots els residents i l'equip de professionals de Berga Residencial.

Segons la gerent del centre, Sara Malé, "va ser una festa molt emotiva, on es va fer un repàs a la història de vida de la Josefa i la Carme amb un discurs fet per part de l’equip de professionals del centre". L’esdeveniment es va tancar amb una paella al jardí, pastís d’aniversari i l’actuació dels Grangers del Berguedà.