L'Ajuntament de Gironella i el comerç local de la vila sumen esforços per a la tercera edició del mercat de Nadal, el Market, que obrirà del 2 al 31 de desembre.

L'objectiu d'aquesta edició és transformar tot l'eix comercial. Tal com explica el regidor de Comerç i Fires, Jordi Macià, "el mercat es complementarà amb el comerç local, que estendrà el nom de 'Vila de Nadal' a tot l’eix comercial, amb campanyes conjuntes i decoració nadalenca, i amb un punt central a l’Avinguda Catalunya, on s’ubicarà una fàbrica de joguines virtual amb un espectacle lumínic.

Pel que fa al Market enguany tancarà el 31 de desembre, una mica abans que les altres edicions. La decisió s'ha pres "tenint en compte les valoracions tant de les persones que van participar amb una parada, com dels visitants". Es concentrarà tota l’activitat al llarg del mes de desembre.

Com ja és habitual, el dissabte 2 de desembre coincidint amb l’obertura del mercat de Nadal i l’inici de la campanya comercial de Nadal, se celebrarà la festa de l’encesa de les llums de Nadal.

L'Ajuntament de Gironella presentarà en els pròxims dies tot el programa d’actes del mes de desembre, amb concerts per exemple de Salva Racero i Anaïs Vila.

El mercat tindrà 21 parades que aniran rotant al llarg del mes per garantir una oferta de productes variada.