Els ingressats a l'Hospital de Berga també tindran un tast de Patum

Malalts i personal assistencial rebran la Patum infantil divendres i, dissabte al vespre, el centre acollirà un dels salts del passacarrers

Un dels salts de la Patum infantil a l'hospital

Un dels salts de la Patum infantil a l'hospital / HdB

Redacció

L'Hospital de Berga també tindrà un tast de Patum. Aquest divendres, les comparses de la Patum infantil visitaran l’Hospital de Berga per fer un salt complet a l’exterior del centre. És el tercer any que l’Hospital acull aquesta iniciativa. El salt començarà aproximadament cap a 2/4 de 10 del matí i s’hi afegiran també els Administradors de la Patum que oferiran un esmorzar als assistents.

La Patum infantil és una associació que es dedica a transmetre els valors culturals i tradicionals de la festa de la Patum als nens i les nenes, i que ha esdevingut una escola de patumaires, ja que els infants aprenen tot el que està relacionat en la festa, com ara els passos a seguir, els balls o que significa estar en una comparsa.

D’altra banda, dissabte 1 de juny al vespre, com ja és tradició, el passacarrers que surt de la plaça de Sant Pere també arribarà fins a l’Hospital de Berga.