La Portal Attack de Berga incorpora una cursa a peu entremig de les rondes de bicis clàssiques

La Portal Avalanche se suma a les proves que es disputaran el 7 de setembre

L'Attack Fest és una altra novetat d'aquesta edició, com també l'inici a la plaça Viladomat i l'ampliació del recorregut

Portal Attack de Berga, l'any passat

Portal Attack de Berga, l'any passat / Arxiu/Eduard Vega

La Portal Attack d'enguany presenta novetats. El plat fort serà el dissabte 7 de setembre, a Berga. A part de pujada amb bicicletes clàssiques pel barri vell de Berga, amb rondes eliminatòries i un sol guanyador, també es faran les altres proves que funcionen bé, com la Retrotrobada, una pedalada pels amants del ciclisme clàssic, i la Portal Attack Xics, una cursa de caràcter lúdic dedicada als més petits. A més, enguany s'hi incorporarà la Portal Avalanche, una cursa a peu que es disputarà entremig de les rondes de la Portal Attack.

Portal Avalanche

La novetat de la Portal Avalanche "es desenvoluparà pel mateix peculiar circuit i serà una oportunitat única per als participants que vulguin viure l’ambient de la Portal Attack, però corrent", han apuntat des de l'organització. Hi haurà dues rondes inicials, una de masculina i una de femenina, en format sortides en massa. Els deu primers i les deu primeres correran una final femenina i una altra de masculina abans de les grans finals ciclistes.

Attack Fest

Una altra novetat d'aquest 2024 serà l'Attack Fest, un espai amb música, espectacles i xerrades, els dies 5, 6 i 7 de setembre. S'ubicarà a la plaça Viladomat de Berga (capdamunt del passeig de la Indústria) i també pretén convertir-se en la primera fira sectorial dedicada al ciclisme per als més menuts, el divendres 6 de setembre.

Nou punt de sortida i recorregut més llarg

La plaça Viladomat serà enguany el punt de sortida de totes les curses. Aquesta novetat permetrà allargar el circuit de la Portal Attack uns 1,78 quilòmetres i 50 metres de desnivell positiu. Cal recordar que els guanyadors havien de superar quatre rondes pel barri vell de Berga, amb poc menys d’un quilòmetre de recorregut i 35 metres de desnivell positiu.

Inscripcions

A partir d'aquest dissabte, 15 de juny, s'obriran les inscripcions per participar a les proves de la Portal Attack. Per a més informació, es poden consultar les xarxes socials @portalattack i @retrotrobada.