Els productors, un reclam de la Festa Major de Cal Rosal

El mercat d’estiu de productes alimentaris es farà dissabte en el marc dels actes festius

Organtizadors de la Festa Major de Cal Rosal i el Mercat de Productors

Organtizadors de la Festa Major de Cal Rosal i el Mercat de Productors / Anna Costa

Cal Rosal acollirà aquest dissabte, 13 de juliol, l’edició d’estiu del Mercat de Productors, que repeteix format. D’una banda, s’integra dins del programa de la festa major i, d’altra banda, s’aposta per un mercat de vespre (de 19 h. a 22 h.), amb parades alimentàries i degustacions de productes de la comarca. També es podrà fer un tast guiat de quatre vins de la DO Pla de Bages a càrrec de la Diferenta. Cal inscripció prèvia (15 euros) al formulari de l’Instagram de Productors del Berguedà. La música també serà protagonista amb concert de Trending Covers i actuacions de l’Oreja de Tik Tok, DJ Platzz, DJ Millo i DJ Elsa Guerra.

Lluís Vall, president de l’Agència de Desenvolupament, ha destacat la importància de la unió d’esforços a Cal Rosal per aconseguir «ser un dels espais de referència del turisme en l’àmbit de l’oci al Berguedà» i «acostar-los el producte de km 0». El regidor de Promoció Econòmica d’Olvan, Pau Pla, ha valorat positivament que es faci coincidir el Mercat de Productors amb la Festa Major de Cal Rosal, ja que «genera un atractiu extra».

L’Ajuntament d’Olvan, l’Associació Cultural i Esportiva (ACE) i l’Associació Musical i Cultural (AMIC) de Cal Rosal s’han coordinat per dissenyar un programa d’actes «variat i per a tots els públics», des d’aquest dijous i fins diumenge, 14 de juliol.

Entre les propostes, cal destacar la tarda d’activitats infantils de demà, les havaneres amb Els Pescadors de l’Escala i la nit jove amb DJ Faarlins. Dissabte, l’acte central serà el Mercat de Productors. I diumenge, vermut musical amb Aquell Parell i ball de tarda amb Cafè Trio. (Actes i horaris a les xarxes socials de l’organització).