Saltar al contingut principalSaltar al peu de pàgina

Les millors tapes amb bolets competeixen a Berga i aquestes han estat les guanyadores

El premiat per la millor tapa salada va ser el restaurant Terra i el de la millor tapa dolça, la pastisseria i gelateria Sherbert, de Berga

Les dues propostes amb bolets que han guanyat el 9è concurs de tapes

Les dues propostes amb bolets que han guanyat el 9è concurs de tapes / Terra i Sherbert/via Instagram

Xavi Moraleda

Xavi Moraleda

Berga

Després que el 9è concurs de tapes de la fira Berga Bolet fes embogir el centre de la ciutat aquest dissabte al vespre, es van proclamar els dos restaurants guanyadors.

La millor tapa salada va ser el ramen de bolets, escudella i carns d'olla amb escuma de beixamel i pernil, una proposta del restaurant Terra de Berga. El premi de la millor tapa dolça va anar per a la crema catalana de ceps cremada al moment de la pastisseria i gelateria berguedana Sherbert.

Ambdós establiments van rebre un premi de 300 euros després d'haver seduït els tres membres del jurat i, de segur, a molts dels assistents que van provar les seves creacions.

El concurs de tapes d'aquest dissabte va omplir el carrer Major de centenars de persones que no van dubtar a tastar les propostes que més els atreien mentre gaudien de l'ambient. Enguany hi van participar 24 establiments de Berga i comarca, tres més que l'any passat. Tant els restauradors com la gent que va acudir a la cita la van valorar molt positivament, sigui perquè és una bona manera per als elaboradors a donar-se a conèixer o perquè gaudeixen de la gastronomia i de veure el centre de la ciutat ple de vida.

Un dels cuiners del restaurant Terra preparant el ramen de bolets

Un dels cuiners del restaurant Terra preparant el ramen de bolets / Xavi Moraleda

Tracking Pixel Contents