Blog 
Anàlisi Supermanager ACB
RSS - Blog de Andreu Masdefiol

L'autor

Blog Anàlisi Supermanager ACB - Andreu Masdefiol

Andreu Masdefiol

Fa anys que em dedico a la publicació d'articles relacionats amb el Supermanager ACB i encara en fa més que hi jugo. Crec que en aquest joc hi ha molta part d'anàlisi, tot i que la sort també és imprescindible.

Sobre aquest blog de Manresa

Setmanalment farem una anàlisi de quins poden ser els millors jugadors per a la jornada del cap de setmana, en funció de les ratxes i de contra qui juguen, sempre dins de l'univers Supermanager ACB. (http://supermanager.acb.com) ...


Arxiu

 • 01
  Febrer
  2013

  Onze ideal de la jornada 20 del Supermanager ACB

  BASES
   

  Tomas Satoransky: Després de fer perdre tota la confiança que s'havia guanyat s'està refent del seu mal moment i, sense donar 20, està assegurant uns 15 gens menyspreables parlant d'un base. Aquesta setmana rep un CB Canarias que és dels pitjors en la defensa de bases i davant els quals no hauria de tenir problema per tornar a donar aquests 15.


  Sergi Llull: Li passa el mateix que a Satoransky, després d'un període francament dolent, la lesió de Pocius li ha atorgat de nou més minuts que està aprofitant a la p...


 • 26
  Diciembre
  2012

  Onze ideal de la jornada 15 del Supermanager ACB

  Sergi Llull: Se li dóna bastant bé el Barça tradicionalment i aquest any, veient com està ell i com està el Barça, amb els seus bases, Marcelinho, Sada i Jasikevicius, en baixa forma, no hauria de tenir problemes a estar en els seus 20-25 , amb un plus que no sembla tan difícil com en altres anys.

  Tomas Satoransky: Dues ensopegades seguides, en els que no obstant això ha fet 8 i 9, poden haver provocat que desconfiem una mica d'ell. El seu partit davant el BR Valladolid no és dels pitjors, i si l'equip vol allunyar-se del descens ha de tenir a Satoransky en plena ...


 • 17
  Diciembre
  2012

  Onze ideal de la jornada 13 del Supermanager ACB

  Bases

  Tomas Satoransky: Està començant a ser un imprescindible i l'arribada de Rod Blackney, que en teoria competeix amb ell pels minuts, de moment no li ha passat factura, ans al contrari. El seu preu, lleugerament per sobre del milió, ja no és tan desitjable com jornades enrere, però és, amb Sergi Llull, el base més segur del joc. Partit davant el Joventut, en el qual ni Fisher ni Oliver han destacat mai per la seva defensa. A més, és bandereta.
   

  Sergi Llull: El millor base de la competició. 22 minuts de ...


 • 12
  Diciembre
  2012

  Onze ideal de la jornada 12 del Supermanager ACB

  Bases

  Sergi Llull: És el base més car i amb només 22 minuts de joc valora 20,55, sempre, això sí, comptant amb el plus. A mi no em convenç, doncs per arribar a la seva mitjana de valoració ha de valorar en cada jugada pràcticament, però segueix pujant seves prestacions i estadísticament no hi ha motius perquè no estigui a l’11. Partit fora davant el Blusens.
   

  Tomas Satoransky: La setmana passada va salvar el seu equip amb un 2 +1 providencial i va tornar a passar de 20 de valoració. Al costat del nouvingut W...


 • 05
  Diciembre
  2012

  Onze ideal de la jornada 11 del Supermanager ACB

  BASES

  Joe Ragland: Més anotador que base pur. La setmana passada va ser l'únic que va mantenir la dignitat del seu equip, aconseguint 20 dels 32 de valoració que va aconseguir tot el UCAM Múrcia. Partit davant un Caja Laboral sense un base que sigui clarament líder, ja que Cabezas no és el d'abans, Rochestie no juga i Heurtel ha demostrat que aquest paper li queda una mica gran.

  Kristaps Valters: Va debutar la jornada passada deixant-nos 15 punts i 14,4 de valoració, però una cosa encara més important, 25 minuts de joc. L'entrenador sap de la importà...


 • 28
  Novembre
  2012

  Onze ideal de la jornada 10 del Supermanager ACB

  BASES

  Jayson Granger: Ve d'una jornada dolentíssima en què a més van permetre al cuer obtenir la seva primera victòria. Partit davant l'Obradoiro, els bases del qual (Andrés Rodríguez i, en menor mesura, Rafa Freire) no són prou físics per poder-lo aturar. Plus amb destinació desconeguda.
   

  Nikos Zisis: Dels més segurs en el lloc de base, ja que el dia que pitjor li va dóna 9-10 de valoració. Això sí, tampoc esperem que faci 30. Partit a casa davant el cuer Manresa, que sembla que recupera Javi Rodr...


 • 22
  Novembre
  2012

  Onze ideal de la jornada 9 del Supermanager ACB

   Bases

  Jayson Granger: Partit davant el cuer, l'Assignia Manresa, el referent dels quals en el lloc de base, Javi Rodríguez, segueix a dia d'avui lesionat. Juguen a casa i el jove Àlex Hernández no serà capaç de parar-lo

  Alex Renfroe: Partit davant un UCAM Múrcia que si per alguna cosa destaca és per la seva capacitat per fer dels bases rivals candidats a MVP de la jornada. Ve de ser el millor del seu equip la jornada passada i aquesta, davant un rival tan idoni, no hauria fallar.

  Ricardo Uriz: S’està mostrant molt segur les últimes jo...


 • 15
  Novembre
  2012

  Onze ideal de la jornada 8 del Supermanager ACB

  Bases

  Sergi Llull: Partit fora davant el Manresa, equip en què va jugar fa alguns anys. És el base més en forma i a més s'està mostrant sorprenentment regular. El seu equip va en mode piconadora i davant l'últim classificat seria desgavellat pensar que no tindrà el plus.
   

  Raulzinho Neto: Malgrat l’ensopegada de la setmana passada a mi em segueix agradant, més encara sabent que s'enfronten a un combatiu Valladolid que no obstant això no defensa massa bé als bases. El seu equip pot donar la sorp...


 • 08
  Novembre
  2012

  Onze ideal de la jornada 7 del Supermanager ACB

  BASES
  Andrés Rodríguez: La setmana passada la dinàmica negativa del seu equip el va arrossegar també a ell, però aquesta setmana davant un UCAM Múrcia que fa MVP als bases rivals ja no tornarà a fallar. Plus del 20% més que probable.
  Corey Fisher: Torno a apostar per ell, tot i que ara amb menys risc, ja que porta dues jornades consecutives valorant 22,8. Partit assequible davant el Blancos de Rueda Valladolid, és probable que torni a ser el millor del seu equip, com la setmana passada.
  Jayson Granger: La setmana passada només va poder fer 8 contra un Valladol...


 • 01
  Novembre
  2012

  Onze ideal de la jornada 6 del Supermanager ACB

  BASES

  Andrés Rodríguez: Segueix comandant el seu equip amb molta suficiència. Partit normalet davant un altre base en gran forma, Sam Van Rossom, per la qual cosa el plus perilla relativament. Puja un 15% amb només 6.

  Corey Fisher: Aposta personal de la setmana. A poc a poc li va robant minuts a l’Albert Oliver i les seves estadístiques ho reflecteixen. 22,8 punts de valoració la passada jornada, que poden veure's incrementats en aquesta davant un Fuenlabrada que rep massa dels bases rivals.

  Raulzinho Neto: Segueix sense conèixer la victòria però segu...