Blog 
Anàlisi Supermanager ACB
RSS - Blog de Andreu Masdefiol

L'autor

Blog Anàlisi Supermanager ACB - Andreu Masdefiol

Andreu Masdefiol

Fa anys que em dedico a la publicació d'articles relacionats amb el Supermanager ACB i encara en fa més que hi jugo. Crec que en aquest joc hi ha molta part d'anàlisi, tot i que la sort també és imprescindible.

Sobre aquest blog de Manresa

Setmanalment farem una anàlisi de quins poden ser els millors jugadors per a la jornada del cap de setmana, en funció de les ratxes i de contra qui juguen, sempre dins de l'univers Supermanager ACB. (http://supermanager.acb.com) ...


Arxiu

 • 28
  Novembre
  2012

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Onze ideal de la jornada 10 del Supermanager ACB

  BASES

  Jayson Granger: Ve d'una jornada dolentíssima en què a més van permetre al cuer obtenir la seva primera victòria. Partit davant l'Obradoiro, els bases del qual (Andrés Rodríguez i, en menor mesura, Rafa Freire) no són prou físics per poder-lo aturar. Plus amb destinació desconeguda.
   

  Nikos Zisis: Dels més segurs en el lloc de base, ja que el dia que pitjor li va dóna 9-10 de valoració. Això sí, tampoc esperem que faci 30. Partit a casa davant el cuer Manresa, que sembla que recupera Javi Rodríguez. Bonus gairebé segur.
   

  Sergi Llull: Al meu entendre és un fitxatge més arriscat del que sembla, ja que és el base més car però juga poc més de vint minuts, de manera que ha de valorar pràcticament en cada jugada. La setmana passada ens va defraudar amb 8,4, esperem que aquesta, davant un CAI que està sent una de les grates sorpreses, estigui al nivell que se li suposa.
   

  ALERS

  Tariq Kirksay: Fix indiscutible, no explicarem una vegada més el perquè de la seva presència. Imprescindible.
   

  Levi Rost: Al costat de Donaldson i, últimament, Uriz, estira el carro del seu equip. Tot i tenir una mitjana de 26 minuts en el que va de temporada, en els últims partits ha jugat més de 30 i fins i tot més de 35 minuts. Partit fora davant un Joventut la defensa exterior del qual, composta per anotadors com Quezada i Ehambe, tindrà difícil fer-li ombra.
   

  Kostas Vasileiadis: Ve d'una gran jornada en què va arribar fins als 28 punts, sent clau en la victòria del seu equip davant un combatiu Fuenlabrada, i fins els 37 minuts de joc. Juga davant l'últim, l'Assignia Manresa, que, sense anar més lluny, la jornada passada "va deixar" que Carl English anotés 30 punts i es convertís en l'MVP de la jornada gràcies als seus 33 punts de valoració.
   

  Àlex Mumbrú. La setmana passada va ser capaç de sumar 28,8 i, com el seu company Vasileiadis, va jugar més de trenta minuts. Bonus més que probable, al que afegir els motius que he comentat per Kostas.
   

  PIVOTS

  Othello Hunter: Recentment nomenat MVP de novembre, el podem considerar, tot i el seu reduït preu, un referent al nivell de Levon Kendall o Marcus Lewis. Té un partit propici per seguir valorant per sobre de 20, ja que juga a casa davant un Fuenlabrada que interiorment té a Saer Sene i poc més, ja que ni Mainoldi ni Charles García, i molt menys Javi Vega, són intimidadors. És probable que tingui el plus.
   

  Ante Tomic: Gran temporada la que està tenint, demostrant al Reial Madrid que es va equivocar deixant-lo marxar tan fàcilment. De Tomic dèiem que juga millor a casa, i així és, però la setmana passada, jugant a la Fonteta, va fer una valoració de 22. Així doncs, què podem esperar del seu partit a casa davant un Cajasol ja de per si feble, però més encara amb la baixa d'un dels seus baluards defensius, Brad Buckman?
   

  Spencer Nelson: Rep a un València molt minvat interiorment, doncs a la baixa de Faverani s'hi afegeix la del seu altre gran pivot, Serhiy Lishchuk. Així doncs, sense defensa interior, serà un bon dia perquè Nelson segueixi passant de 20 de valoració com ve fent últimament. I compte,  que el Gran Canària està molt fort i podria fins tenir el plus.
   

  Maciej Lampe: El canvi d'entrenador sembla que serà molt positiu per a ell, ja que la setmana passada va ser el que més temps va estar en pista. Partit davant un Lagun Aro GBC que pateix molt davant pivots mòbils i amb tir exterior com el polonès. Sense anar més lluny, va permetre que Leo Mainoldi fes 17 punts i agafés 15 rebots i es coronés MVP de la jornada 5. Plus assequible.

   

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook