Blog 
Anàlisi Supermanager ACB
RSS - Blog de Andreu Masdefiol

L'autor

Blog Anàlisi Supermanager ACB - Andreu Masdefiol

Andreu Masdefiol

Fa anys que em dedico a la publicació d'articles relacionats amb el Supermanager ACB i encara en fa més que hi jugo. Crec que en aquest joc hi ha molta part d'anàlisi, tot i que la sort també és imprescindible.

Sobre aquest blog de Manresa

Setmanalment farem una anàlisi de quins poden ser els millors jugadors per a la jornada del cap de setmana, en funció de les ratxes i de contra qui juguen, sempre dins de l'univers Supermanager ACB. (http://supermanager.acb.com) ...


Arxiu

 • 05
  Diciembre
  2012

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Onze ideal de la jornada 11 del Supermanager ACB

  BASES

  Joe Ragland: Més anotador que base pur. La setmana passada va ser l'únic que va mantenir la dignitat del seu equip, aconseguint 20 dels 32 de valoració que va aconseguir tot el UCAM Múrcia. Partit davant un Caja Laboral sense un base que sigui clarament líder, ja que Cabezas no és el d'abans, Rochestie no juga i Heurtel ha demostrat que aquest paper li queda una mica gran.

  Kristaps Valters: Va debutar la jornada passada deixant-nos 15 punts i 14,4 de valoració, però una cosa encara més important, 25 minuts de joc. L'entrenador sap de la importància de Valters a Fuenlabrada i vol fer-líder. Igual que Ragland, depèn bastant de la seva anotació encara que no és tan anotador pur com ell. Partit a casa davant un CB Canarias que quan surt de les illes fluixeja bastant, de manera que el plus no és en absolut descartable.

  Jayson Granger: Entra ell però perfectament podria entrar en Sergi Llull. Els Estudiantes-Madrid solen ser partits molt competits i amb anotacions. altes. Si l'Estudiantes vol competir per la victòria ha de tenir el seu base director gairebé tot el partit en pista i sumant positivament. És difícil que faci els números de l'any passat (32 de valoració) però és un bon partit per a ell.

  ALERS

  Tariq Kirksay: Fix intocable, fins i tot enfrontant-se al Reial Madrid i venint de fer la seva segona valoració més baixa de la temporada.

  Àlex Mumbrú: Amb Vasileiadis absent en Eurocup, i a falta de saber si passa el mateix a l'ACB, quedaria com l'únic referent exterior de l'equip, al que afegir que juguen a casa davant un Cajasol que ocupa per ara l'última plaça de la classificació i que està rebent pallisses jornada rere jornada. Hauria de tenir el plus.

  Sergi Vidal: La setmana passada va tornar de la lesió en plena forma, anant-se’n als 19,2 de valoració, la millor del seu equip. La competència en el lloc és ferotge (Simon, Urtasun, Dragic, Carlos Jiménez), però per poc que s'assembli al del Lagun Aro de l'any passat, s’imposarà fàcilment als seus companys. Fitxatge per més per a llarg termini, el que no vol dir que aquesta setmana, a casa davant el Blusens, no pugui tornar a passar de 15.

  Carl English: Dos MVPs de la jornada seguits, 42 de mitjana en les dues últimes jornades .... no ficar-lo seria de bojos. El partit no és l'òptim, és més, sens dubte és un dels pitjors per al seu estil, però veient com les gasta últimament li donaré una mica de crèdit. Això sí, tampoc seria d'estranyar que la seva ratxa s'acabés de manera catastròfica, o el que és el mateix, donant un negatiu profund.

  PIVOTS

  Maciej Lampe: Partit davant un UCAM Múrcia que perd el seu gran referent, Marcus Lewis, de manera que no hauria de tenir problema per valorar per sobre dels 15.Amb l'arribada de’n Tabak, la importància de Lampe ha anat a més, encara que la setmana passada, per exemple, no pogués ratificar amb una bona valoració (va fer 6). Segueix sent barat (816.200) i a més aporta la buscada bandereta. Plus més que probable.

  Spencer Nelson: La setmana passada ho tenia tot a favor per ser dels millors i no va poder sumar més que 6 de valoració. Aquesta J11 té una altra vegada un partit molt favorable per a ell ja que juga a Sant Sebastià davant un Lagun Aro que, com comentàvem la setmana passada, té grans dificultats per parar 4s mòbils com Spencer (va rebre 17 +15 per a 32 de valoració de Mainoldi)

  Othello Hunter: Súper acomodat en el si d'un Valladolid les referències del qual són principalment interiors (O'Leary, Martín, Sinanovic les primeres jornades), té davant seu un València molt tocat en aquesta posició amb les baixes de Faverani i Lishchuk, per la qual cosa hauria de ser un bon dia per fer un 20 +. Per qui vulgui broker, puja amb -14.

  Latavious Williams: Torna a la lliga el que va ser "jugador més espectacular" de la temporada passada i ho fa, entenc jo, per ser, al costat de Tomas Satoransky, el timó del Cajasol. Les baixes de Buckman i Dozier, unit a la presència del jove Balvin, fa que quedi, juntament amb Triguero, com a única referència purament interior de l'equip, de manera que el seu impacte ha de ser immediat. El partit no és dels millors, però Ty ja va demostrar l'any passat que a més d’esmaixar té facilitat per valorar, fins i tot en partits difícils com el que té el diumenge

   

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook