Blog 
Anàlisi Supermanager ACB
RSS - Blog de Andreu Masdefiol

L'autor

Blog Anàlisi Supermanager ACB - Andreu Masdefiol

Andreu Masdefiol

Fa anys que em dedico a la publicació d'articles relacionats amb el Supermanager ACB i encara en fa més que hi jugo. Crec que en aquest joc hi ha molta part d'anàlisi, tot i que la sort també és imprescindible.

Sobre aquest blog de Manresa

Setmanalment farem una anàlisi de quins poden ser els millors jugadors per a la jornada del cap de setmana, en funció de les ratxes i de contra qui juguen, sempre dins de l'univers Supermanager ACB. (http://supermanager.acb.com) ...


Arxiu

 • 12
  Diciembre
  2012

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Onze ideal de la jornada 12 del Supermanager ACB

  Bases

  Sergi Llull: És el base més car i amb només 22 minuts de joc valora 20,55, sempre, això sí, comptant amb el plus. A mi no em convenç, doncs per arribar a la seva mitjana de valoració ha de valorar en cada jugada pràcticament, però segueix pujant seves prestacions i estadísticament no hi ha motius perquè no estigui a l’11. Partit fora davant el Blusens.
   

  Tomas Satoransky: La setmana passada va salvar el seu equip amb un 2 +1 providencial i va tornar a passar de 20 de valoració. Al costat del nouvingut Williams és el que més juga i, a més té llicència per tot i més. Juga davant un Lagun Aro molt necessitat de victòries i que defensa, en termes generals, malament, de manera que fàcilment arribarà als 15, tot i que tampoc esperem un 30, per exemple. És possible que tingui el plus.
   

  Corey Fisher: Assentat ja com absolut referent de l'equip, normalment tira moltíssim, així que si entren, ens donarà 20-25, i si no, com la setmana passada, forçant faltes podrà treure una digna valoració. Partit dels durs davant un València que, no obstant això, no destaca per la seva defensa als bases.
   

  Alers


  Tariq Kirksay: Res més a dir.
   

  Carl English: Fi a la ratxa de MVPs que havia agafat, ja que la setmana passada, com ja prevèiem, va valorar poc (6). El motiu de la seva presència és principalment el partit que té, davant un Fuenlabrada en hores baixes que, a més, ha rebut força d'altres alers importants com Vasileiadis, Mumbrú, Alberto Corbacho, Brad Newley i Krunoslav Simon.
   

  Àlex Mumbrú: Enfrontament dels durs aquesta setmana, davant ni més ni menys que els veïns de Vitòria, el Caja Laboral. Si a algú li agraden aquests partits és a l’Àlex, així que si està mínimament connectat i juga els seus 30 minuts donarà molt a parlar. El plus ja és una altra història ...
   

  Kostas Vasileiadis: Ningú l'esperava la setmana passada i va regalar 17 als pocs que, per deixadesa o per convicció, el van deixar en els seus equips. Igual que l’Àlex, és un jugador de caràcter a qui els partits molt disputats li agraden, amb l'afegit que és ell el que tira els tirs lliures quan el partit es resol des d’allà.
   

  Pivots.

  Othello Hunter: Com Kirksay, a poc a poc s'ha anat convertint en un fix per la seva regularitat i, en el seu cas, per estar encara a un preu molt assequible. Veient com està el Valladolid, el seu equip, i jugant a Tenerife davant un CB Canàries que ha aconseguit només 3 victòries, no seria desgavellat pensar en el plus.

  Germán Gabriel: Diumenge davant el Reial Madrid vaig quedar convençut que és un dels fixos, ja que no hi ha possessió que no passi per les seves mans i en la qual ell no intenti fer forat per buscar el cèrcol. I si des de la pintura no hi ha manera, ja ha demostrat moltes vegades que el seu llançament triple frontal és d'allò més fiable. A sobre, és el jugador que més minuts juga de mitjana de la lliga. Alguna raó més? Sí, partit davant un Mad Croc Fuenlabrada que ha rebut força dels pivots rivals.

  Latavious Williams: En condicions normals aquest lloc hauria de ocupar Marcus Lewis, però personalment els jugadors que tornen d'una lesió els evito fins que comencen a valorar bé una altra vegada. A Latavious ja el vaig recomanar la setmana passada, i la cosa no va sortir malament (15,6), tot i que potser esperàvem una mica més. Aquesta setmana davant un Lagun Aro que rep massa dels 4s com Mainoldi (32) i Nelson la setmana passada (35) podria donar-nos aquesta "mica més" que ens va faltar la setmana passada.

  Ognjen Kuzmic: El més lògic seria recomanar Spencer Nelson, que juga a casa davant un Barça molt irregular a la Lliga Endesa, però el seu elevat preu m’"obliga" a haver de buscar jugadors més econòmics i arriscats. I he escollit el pivot de la Penya perquè, sense fer massa soroll, ha començat a valorar dignament i amb certa regularitat. Juga davant el delmat joc interior del València (Lishchuk i Faverani lesionats) que, no obstant això, té en Pietrus un bastió defensiu bastant important. Tanmateix, no crec que puguin parar-lo.

   

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook