Blog 
Anàlisi Supermanager ACB
RSS - Blog de Andreu Masdefiol

L'autor

Blog Anàlisi Supermanager ACB - Andreu Masdefiol

Andreu Masdefiol

Fa anys que em dedico a la publicació d'articles relacionats amb el Supermanager ACB i encara en fa més que hi jugo. Crec que en aquest joc hi ha molta part d'anàlisi, tot i que la sort també és imprescindible.

Sobre aquest blog de Manresa

Setmanalment farem una anàlisi de quins poden ser els millors jugadors per a la jornada del cap de setmana, en funció de les ratxes i de contra qui juguen, sempre dins de l'univers Supermanager ACB. (http://supermanager.acb.com) ...


Arxiu

 • 26
  Diciembre
  2012

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Onze ideal de la jornada 15 del Supermanager ACB

  Sergi Llull: Se li dóna bastant bé el Barça tradicionalment i aquest any, veient com està ell i com està el Barça, amb els seus bases, Marcelinho, Sada i Jasikevicius, en baixa forma, no hauria de tenir problemes a estar en els seus 20-25 , amb un plus que no sembla tan difícil com en altres anys.

  Tomas Satoransky: Dues ensopegades seguides, en els que no obstant això ha fet 8 i 9, poden haver provocat que desconfiem una mica d'ell. El seu partit davant el BR Valladolid no és dels pitjors, i si l'equip vol allunyar-se del descens ha de tenir a Satoransky en plena forma. L'arribada de Blackney li ha afectat més aviat poc.

  Jayson Granger: No acaba de ser tan regular que voldríem però davant seu té un UCAM Múrcia que permet bastant als bases. Moltes opcions d'entrar a la copa passen per guanyar al Palacio de Deportes, i per això Granger haurà d'estar en pista la major part del partit.

  ALERS

  Alberto Corbacho: Porta 3 jornades bastant fluixes que han fet que el tinguem a un preu més assequible. Té partit davant un Lagun Aro que hem comentat moltes vegades que no defensa massa bé i, com Granger, han de guanyar per seguir tenint opcions per ser a la copa. Plus probable.

  Àlex Mumbrú: També una mica irregular en les últimes jornades, comença bé els partits però les pèrdues i les faltes l’acaben perjudicant massa. Aquesta setmana juga davant un CAI que s'està mostrant molt fort però que per defensar 3s té problemes, ja que Rudez ha estat desplaçat a 4 per l'absència d'Aguilar i tant Stefansson com Toppert i Michael Roll són alers / escortes de vocació ofensiva.

  Carl English: Entra al 11 per les mateixes raons que el seu company Granger, a les que afegir que, si ja jugava els seus 30, últimament la seva minutatge s'acosta als 35.

  Brad Newley: Els seus números no criden gaire l'atenció però és el 3r aler que més temps disputa, i la seva regularitat és digna de destacar, ja que de les últimes 9 jornades només ha baixat de 12 en una ocasió, en què es va quedar amb uns dignes 9. Partit davant la Penya, o el que és el mateix, estarà defensat per Ehambe, Quezada o Tomàs.

  PIVOTS

  Ante Tomic: Si alguna cosa li falta al bon pivot del Barça és motivació, cosa que tindrà de sobres aquest cap de setmana per jugar contra els que durant més de 2 anys han estat els seus companys. El plus és difícil, però la motivació podrà més i, a més juga a casa i Jawai segueix lesionat.

  Germán Gabriel: No crec que faci falta molta explicació per convèncer-vos. No obstant això, per als que encara dubteu si fitxar o no, s'enfronta a la que ara per ara és la pitjor defensa de pivots de tota la lliga.

  Spencer Nelson: Porta dues jornades més fluixes del que és habitual i en ocasions s'ha vist superat pel seu company Eulis Báez, però d'altra banda segueix jugant els seus minuts de sempre i s'enfronta davant un Fiatc Joventut en què només Gaffney sembla capacitat per parar-lo . Plus bastant probable.

  Levon Kendall: Després d'una llarga absència torna aquí el que ha estat el millor jugador de la lliga durant bastantes jornades. Segueix sent el mateix de les primeres jornades i fins i tot segueix jugant els seus minuts, de manera que el seu partit davant el Lagun Aro GBC, mal defensor de 4s, pot ser una bona ocasió per recordar a aquell de les jornades inicials.

  Si teniu dubtes, estic a Twitter (@ andreumasdefiol)

   

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook