Blog 
Anàlisi Supermanager ACB
RSS - Blog de Andreu Masdefiol

L'autor

Blog Anàlisi Supermanager ACB - Andreu Masdefiol

Andreu Masdefiol

Fa anys que em dedico a la publicació d'articles relacionats amb el Supermanager ACB i encara en fa més que hi jugo. Crec que en aquest joc hi ha molta part d'anàlisi, tot i que la sort també és imprescindible.

Sobre aquest blog de Manresa

Setmanalment farem una anàlisi de quins poden ser els millors jugadors per a la jornada del cap de setmana, en funció de les ratxes i de contra qui juguen, sempre dins de l'univers Supermanager ACB. (http://supermanager.acb.com) ...


Arxiu

 • 25
  Octubre
  2012

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Onze ideal de la jornada 5 del Supermanager ACB

  Bases

  Raul Neto: Mitjana de 17 de valoració, preu de 532000 i -24 per pujar. Partit fàcil davant el Fuenlabrada, el brasiler està sent el millor del seu equip en aquest inici de temporada i aquesta vegada és probable que tingui el plus de la victòria.
   

  Jayson Granger. En termes estrictament brokerians ja no és interessant, però si volem valoració, Granger és una assegurança de vida. No té a priori el millor partit (davant València), però tot i així és fàcil que arribi als 15.
   

  Andrés Rodríguez: El comandament de l'equip és seu. El millor assistent de la lliga necessita  anotar poc per valorar bé, el que el fa ser un jugador molt regular. Davant el Cajasol, per poc que reparteixi 5-6 assistències i el seu equip guanyi, pot fer una valoració molt decent.
   

  Alers
   

  Rudy Fernández: Va ser l'artífex de la victòria de dijous a l’Eurolliga a Turquia i es creix davant els partits exigents com pot ser davant el Caja Laboral. El seu preu és alt però si volen guanyar ell ha d'aparèixer.
   

  Tariq Kirksay: La seva pujada fàcil és el principal motiu per afegir a l'onze recomanat, doncs el seu partit davant el València no sembla el propici per treure bona valoració. Tot i això, a poc que el seu canell respongui pot regalar +20
   

  Pau Ribas. Segueix en ratxa i puja fàcil de preu. No té un partit excessivament dificultós (davant Estudiants) i també és possible que tingui el plus. L'entrenador ha entès que ha respost a la seva confiança i jugarà bastant.
   

  Carl English: Partit important a casa, que és on millor rendeix. La defensa del seu rival, Pau Ribas, no és dolenta, però tot i així haurà de marcar la diferència. Pujada durant encara algunes jornades seguides.
   

  Pivots
   

  Levon Kendall: A l’explicat anteriorment sobre el canadenc s'afegeixen 3 dades: Regala 200000 de broker amb 17 de valoració, va ser l'MVP de la jornada passada (amb 30 de valoració) i juga davant un fluix Cajasol. Imprescindible.
   

  Marcus Lewis: Una de les grates sensacions en aquest inici de la lliga. Molt fiable a la zona, obté grans percentatges i també reboteja acceptablement. Partit assequible davant del FIATC Joventut, dada a afegir que puja un 15% amb -19.
   

  Tony Gaffney: Una altra grata sensació. Precisament s'enfronta al anteriorment nomenat, Marcus Lewis. El fet que un jugui de 4 i l'altre de 5 farà que no es perjudiquin massa. Gran físic i tir fiable. Puja amb -4.
   

  Nedzad Sinanovic: L’incloc en l'11 ideal per abaratir el preu de l'equip i perquè em falta un espanyol. Pot semblar una assegurança, però la veritat és que només té continuïtat a la pista quan està encertat. Una incògnita, això sí, amb pujada garantida.

   

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook