Blog 
Anàlisi Supermanager ACB
RSS - Blog de Andreu Masdefiol

L'autor

Blog Anàlisi Supermanager ACB - Andreu Masdefiol

Andreu Masdefiol

Fa anys que em dedico a la publicació d'articles relacionats amb el Supermanager ACB i encara en fa més que hi jugo. Crec que en aquest joc hi ha molta part d'anàlisi, tot i que la sort també és imprescindible.

Sobre aquest blog de Manresa

Setmanalment farem una anàlisi de quins poden ser els millors jugadors per a la jornada del cap de setmana, en funció de les ratxes i de contra qui juguen, sempre dins de l'univers Supermanager ACB. (http://supermanager.acb.com) ...


Arxiu

 • 08
  Novembre
  2012

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

  Onze ideal de la jornada 7 del Supermanager ACB

  BASES
  Andrés Rodríguez: La setmana passada la dinàmica negativa del seu equip el va arrossegar també a ell, però aquesta setmana davant un UCAM Múrcia que fa MVP als bases rivals ja no tornarà a fallar. Plus del 20% més que probable.
  Corey Fisher: Torno a apostar per ell, tot i que ara amb menys risc, ja que porta dues jornades consecutives valorant 22,8. Partit assequible davant el Blancos de Rueda Valladolid, és probable que torni a ser el millor del seu equip, com la setmana passada.
  Jayson Granger: La setmana passada només va poder fer 8 contra un Valladolid lluitador que al final els va guanyar. Aquesta setmana juga davant el CAI Zaragora, i no hauria de tenir problemes per anar als 15 i a més emportar-se el bonus.

  ALERS
  Rudy Fernández: Dues jornades perdent diners l'han situat per sota del milió. No obstant això la seva condició de líder de l'equip que, invicte, comanda la classificació fa pensar que la seva tornada al milió de broker pot ser imminent. Bon partit per valorar bé davant el BBB.
  Tariq Kirksay: Què dir d'ell que no s'hagi dit ja. Desconeixem si podrà estar tota la temporada en els números que està acreditant actualment, però mentre els doni, és un dels imprescindibles. Partit assequible davant el CAI Saragossa.
  Kostas Vasileiadis: Partit propici per al grec. Davant el Reial Madrid sol sortir molt motivat i la seva valoració ho reflecteix. A més, últimament el seu equip també està donant molta guerra a Madrid, per la qual cosa no seria desgavellat pensar que pot tenir el plus.
  Carl English: Ell i Kirksay han demostrat múltiples vegades que no es destorben ni sobre la pista ni pel que fa a la valoració, ja que fan funcions diferents. El que per ara és el màxim anotador de la lliga no hauria de tenir problemes per treure una valoració decent davant la defensa del CAI.

  PIVOTS
  Levon Kendall: Si Kirksay és segur, ell ho és encara més. És d'aquells jugadors que excepte lesió no haurien de sortir dels nostres equips, ni quan jugui contra el Barça o el Madrid. Aquesta setmana davant un joc interior, el del Múrcia, que no és especialment alt i intimidador, estarà en els seus números.
  Leo Mainoldi: Davant la Penya no va ser tan determinant com esperàvem, però aquesta setmana davant el Herbalife, per poc que estigui en la seva mitjana de rebots i no tingui uns percentatges de tir horribles pot donar-nos força punts.
  Germán Gabriel: Un dels artífexs de la bona temporada del Asefa Estudiants. Va començar una mica dubitatiu però ja ha agafat la forma, el que li permet tenir molts minuts de joc i valorar molt bé. El seu partit davant el CAI no hauria de suposar un problema tan gran com perquè no pugui seguir en la bona línia.
  Othello Hunter: Ja apuntava bones maneres abans de sortir-se amb el seu 32 de valoració de la setmana passada, tot i que el fet de carregar-se de faltes ràpid i d'obtenir percentatges baixos en el tir havien fet que no ens fixéssim en ell. Amb la nominació de MVP de la jornada passada i el fet que el contracte de Sinanovic estigui a punt d'expirar podem esperar en aquestes jornades que vénen més minuts i més valoració per Othello.

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook