Blog 
Anàlisi Supermanager ACB
RSS - Blog de Andreu Masdefiol

L'autor

Blog Anàlisi Supermanager ACB - Andreu Masdefiol

Andreu Masdefiol

Fa anys que em dedico a la publicació d'articles relacionats amb el Supermanager ACB i encara en fa més que hi jugo. Crec que en aquest joc hi ha molta part d'anàlisi, tot i que la sort també és imprescindible.

Sobre aquest blog de Manresa

Setmanalment farem una anàlisi de quins poden ser els millors jugadors per a la jornada del cap de setmana, en funció de les ratxes i de contra qui juguen, sempre dins de l'univers Supermanager ACB. (http://supermanager.acb.com) ...


Arxiu

 • 15
  Novembre
  2012

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Onze ideal de la jornada 8 del Supermanager ACB

  Bases

   

  Sergi Llull: Partit fora davant el Manresa, equip en què va jugar fa alguns anys. És el base més en forma i a més s'està mostrant sorprenentment regular. El seu equip va en mode piconadora i davant l'últim classificat seria desgavellat pensar que no tindrà el plus.
   

  Raulzinho Neto: Malgrat l’ensopegada de la setmana passada a mi em segueix agradant, més encara sabent que s'enfronten a un combatiu Valladolid que no obstant això no defensa massa bé als bases. El seu equip pot donar la sorpresa.
   

  Marcelinho Huertas: Probablement el base més talentós de la lliga, però tremendament irregular, el que fa que no sigui un fix. Davant d'un Fuenlabrada que estrenarà entrenador i que defensa malament, si té el dia inspirat pot donar-nos molts punts i probablement el plus.
   

  Alers
   

  Rudy Fernández: Si no tenim no hauríem trigar massa en adquirir-lo. Està barat i el partit que juga aquest cap de setmana, que pot acabar en termes de valoració com el Manresa-Barça de la setmana passada, és el propici perquè torni als números de les primeres jornades.
   

  Joan Carles Navarro: Pràcticament el mateix cas que el seu homòleg al Reial Madrid, està barat i té un bon partit per valorar com va fer abans de la lesió. Plus més que probable.
   

  Pete Mickeal: És estrany recomanar dos jugadors de la mateixa posició i del mateix equip en un 11, però la veritat és que les circumstàncies són les mateixes que els 2 nomenats anteriorment. No obstant això, com se li creuin els cables com li passa ocasionalment, no hi haurà res a fer.
   

  Tariq Kirksay: El rei del Supermanager no té aquesta jornada el millor partit per valorar bé. No obstant això, Tariq ha demostrat múltiples ocasions d'adquirir valoració és molt fàcil per a ell. El plus està més que difícil, però per poc que entri els llançaments ens donarà els números que fins ara acredita.
   

  Pivots
   

  Levon Kendall: Una jornada més, i així faré sempre excepte lesió o defalliment monumental, l’incloc en el meu 11. Les raons són les de cada jornada, tot i que en aquesta ocasió cal afegir que té un rival que posarà dificultats perquè els gallecs s’enduguin el plus de la victòria a Santiago de Compostel·la.
   

  Lamont Hamilton: Una de les agradables sorpreses d'aquest inici de temporada. És un colós sota els taulers i la confiança que té el seu entrenador en ell va en augment. Partit normalet davant del FIATC Joventut, això sí, a casa. El normal seria que tingués el plus, encara que aquesta Penya dóna molt bones sensacions.
   

  Spencer Nelson: Després d'un lleu baixada en les jornades 4 i 5 ha tornat als seus bons números que va acreditar en les primeres 3 jornades. La recuperació dels seus companys (Báez, Slokar) no l’ha afectat gens ni mica, ni en minuts ni en rendiment. Partit trampa davant un UCAM Múrcia que pot prendre-li el tan desitjat plus.
   

  Ante Tomic / Nikola Mirotic: No sé quin triar, doncs el seu preu i circumstàncies són molt semblants. El primer juga davant el Mad Croc Fuenlabrada, i aparentment té un partit assequible. El segon davant l'últim, el Manresa, pel que pot fer bé de valoració sense fer aparentment res, a més de comptar probablement, com Tomic, amb el plus.

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook