Blog 
Current News
RSS - Blog de John Gussman

L'autor

Blog Current News - John Gussman

John Gussman

Sobre aquest blog de Economia

Noticias de actualidad, tendencias y otros.


Arxiu

 • 21
  Juny
  2017

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   
  Economia Catalunya Central

  Com gaudir de les teves vacances amb total tranquil·litat

  Els robatoris a Espanya s'han convertit en un greu problema que afecta milers de famílies, i per desgràcia està circumstància va agreujant-se a mesura que passen els anys. Les esperades vacances poden arribar a convertir-se en tot un maldecap per a la família.
  Abans de sortir de l'habitatge, ja sigui per a un període de temps curt o per a un llarg, és recomanable seguir una sèrie de pautes que evitin l'entrada dels lladres, amb les seves respectives conseqüències.


   Com gaudir de les teves vacances amb total tranquil·litat
  Instal·la portes i panys d'última generació per evitar intrusions
  Cal actualitzar la seguretat de la llar. Substituir les portes antigues per altres de noves blindades, i de gran qualitat, és una excel·lent opció. També és important instal·lar panys en portes i finestres. Gràcies als avenços tecnològics, són moltes les millores que s'han fet en qüestió de característiques i fiabilitat dels panys.
  Per a la instal·lació d'aquests sistemes cal trucar a experts que es dediquin al sector, com Cerrajería 24 horas Barcelona, professionals que en qualsevol moment del dia, qualsevol dia de l'any, ofereixen els seus serveis. En aquesta empresa disposen d'una gran varietat de sistemes de seguretat, i recomanaran al client aquells que millor s'ajustin a les seves necessitats.
  Aquest tipus d'empreses també estan disponibles per a resoldre els problemes de l'usuari davant la pèrdua de les claus de l'habitatge. Només n'hi ha prou amb fer una trucada o disposar d'un dispositiu mòbil per accedir als seus serveis.
  Recomanacions dels professionals
  Fins i tot havent instal·lat portes i panys de gran seguretat, cal realitzar una sèrie d'accions per evitar els robatoris. És essencial tancar portes i finestres al sortir de l'habitatge. No s'aconsella deixar les claus de recanvi en llocs propers a la llar, com dins d'un test. Sempre és molt millor que un familiar les guardi.
  Si l'economia del client li ho permet, també pot optar per instal·lar càmeres de seguretat, o altres sistemes que alertin a les autoritats si es produeix una intrusió. Hi ha aplicacions per als dispositius mòbils que permeten veure la seqüència en directe del que està passant dins de la llar.
  La lògica és també una gran aliada
  A part dels sistemes de seguretat abans esmentats, l'usuari pot evitar donar pistes que la casa està buida quan se'n va de vacances. Pot recórrer a la instal·lació de temporitzadors que s'encenguin i apaguin els llums a certes hores.
  També pot demanar ajuda a amics, familiars o veïns de confiança perquè entrin a casa i li recullin les cartes de la bústia, perquè els lladres vegin moviment.
  S'ha d'evitar esmentar qualsevol tipus d'informació o pujar fotos a les xarxes socials, per no posar-se'l en safata als lladres. Mitjançant aquestes senzilles accions es poden evitar intrusions.
  En definitiva, si una família vol gaudir d'unes vacances sense sorpreses desagradables, el millor és instal·lar sistemes de seguretat que l'hi permetin. Els sistemes que més robatoris eviten, i que per tant són més segurs, són els panys i les alarmes.

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook