Blog 
Current News
RSS - Blog de John Gussman

L'autor

Blog Current News - John Gussman

John Gussman

Sobre aquest blog de Economia

Noticias de actualidad, tendencias y otros.


Arxiu

 • 06
  Setembre
  2018

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   
  Economia Catalunya Central

  Els millors equips per afrontar la tornada a l’escola

  A l'hora de muntar un equip informàtic nou des de zero, solen sorgir bastants dubtes, per la qual cosa cal informar-se sobre els components i noves tecnologies que existeixen en aquest moment.

  Aquesta no és una tasca senzilla, sobretot per a les persones que no tenen massa idea d'ordinadors. Per a elles precisament, en les següents línies, farem un repàs sobre diferents exemples d'equips que vénen ja muntats. Una informació que segur vindrà bé a molts usuaris, ara que tornada a l'escola ja està aquí.

  Tot el que s'exposarà a continuació és a manera orientativa. És a dir, que amb aquestes dades per davant, en ocasions serà necessari realitzar un cert adjust, segons les pròpies necessitats o cercar diferents alternatives si a la botiga a on es vagi a comprar l'equip no venen el component que es desitja.

  Equips bàsics

  Aquests ordinadors estan pensats per fer un ús ofimàtic i realitzar amb ells tasques de tipus general. És a dir, són perfectes si el que es vol és navegar a través d'Internet, gaudir de jocs que no tinguin massa requisits a nivell gràfic o veure pel·lícules, per exemple.

  Són equips que fan servir la gràfica integrada a la placa base i, sempre que sigui possible, s'ha d'incloure un SSD pel sistema operatiu i per les aplicacions que es facin servir habitualment, ja que això accelera de forma més que considerable el rendiment del PC.

  Un exemple de configuració bàsica per a ofimàtica seria el següent: processador Intel Core i3-7100 3.9Ghz; 4 GB de RAM; GPU Intel HD Graphics 630; SSD de 240 GB; placa base Asus H110M-D. A això li caldria afegir coses com la Caixa a on instal·lar tot i els perifèrics.

   

  Els millors equips per afrontar la tornada a l’escola

   

  Equips bàsics per gaming

  Es tracta d'equips que permeten jugar a 1080p en qualitat mitjana a alta, en funció del títol. Són ideals per a jocs MOBA i FPS competitius, tals com League of Legends, Overwatch o Counter Strike: Global Offensive, en els quals es pot jugar a 1080p i 60FPS, ajustant correctament la qualitat perquè es puguin veure molt bé.

  Els jocs més recents, en les GT 1030 i RX 550, poden necessitar baixar els ajustos més per aconseguir aquests 60 FPS, o disminuir la resolució. Però en termes generals, han de funcionar adequadament. En cas de voler incloure una targeta gràfica millor, caldrà plantejar-se canviar el processador, perquè s'adapti millor a l'equip.

  Un equip per a aquesta fi hauria de reunir les següents característiques: processador AMD Ryzen 3 2200G 3,5Ghz; 8 GB de RAM; GPU nVidia GTX 1050tu 4GB; SSD de 240 GB; Placa base MSI B350M Bazooka.

  Equips avançats

  Parlem ara d'equips que funcionen bé a 1080p pel seu preu, i la major part dels jocs funcionaran en qualitat alta o fins i tot ultra, segons el títol. Haurien de presentar un rendiment més o menys similar també els jocs que encara han d'arribar. En ocasions, serà possible jugar a 60 FPS en monitors QHD, encara que això va a dependre del joc del que es tracti.

  Com a exemple, veiem la següent configuració: Processador AMD Ryzen 5 2600 3.9 Ghz; 16 GB de RAM; GPU Gigaoctet GTX 1060 6GB GDDR5; SSD de 500 GB; placa base Asus Prevalgui X470 PRO.

  Aquest equip pot funcionar amb baixa sonoritat amb el ventilador de sèrie, encara que també es pot comprar un per separat, per uns 20 euros, en cas de ser més sensible als sorolls. 

  Equips per gaming d'alta gamma

  Aquí s'inclourien equips que permeten jugar en qualitat de 1080p amb ajustos ultra, tant en tots els jocs que estan disponibles actualment, com en els quals han de sortir al mercat al llarg dels propers mesos. Es comporten bé també a una resolució de QHD, amb qualitat alta o ultra, depenent del títol.

  La recomanació en aquest cas seria: processador Intel i7-7800X 3.5 Ghz; 32 GB de RAM; GPU MSI GTX 1070tu 8GB GDDR5; SSD de 500 GB, HDD 2TB, Placa base MSI X299 SLI Plus.

  En aquest cas seria convenient integrar refrigeració liquida i una bona caixa per tal que l'equip disposi de una bona ventilació.

  Equips overclocking i gamma entusiasta

  En aquesta categoria inclourem equips per jugar a 4K, en alta qualitat, raó per la qual s'inclouen en ells targetes gràfiques més potents, com la GTX 1080 Tu, de forma independent o ben acompanyada d'una segona targeta gràfica. Presenten diferents necessitats, ja que poden precisar que estiguin acompanyats de processadors amb major potència, una memòria amb més velocitat, etc. Tot això perquè els components no quedin limitats amb les targetes gràfiques.

  Per a aquest equip proposem: processador Intel Core i9-7900X 3.3Ghz; 64 GB de RAM; GPU Asus GeForce ROG Strix Gaming GTX 1080Tu OC 11GB GDDR5; SSD d'1TB; HDD 4TB; Placa base Asus ROG Strix X299-I Gaming.

  A més, com en el cas anterior, disposar d'una bona caixa així com de refrigeració líquida, faran que aquest equip sigui difícil d'igualar.

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook