Blog 
Current News
RSS - Blog de John Gussman

L'autor

Blog Current News - John Gussman

John Gussman

Sobre aquest blog de Economia

Noticias de actualidad, tendencias y otros.


Arxiu

 • 22
  Agost
  2017

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   
  actualidad Catalunya Central

  Personalitza el teu app de missatgeria gràcies a WhatsApp Plus

  Personalitza el teu app de missatgeria gràcies a WhatsApp Plus

  Els dispositius mòbils han revolucionat el món tal com es coneixia fa tan sols uns anys. Gràcies a ells, les persones poden estar comunicades les quatre hores del dia. Internet també ha estat un gran descobriment, i si es combina amb un Smartphone, els avantatges es multipliquen.

  A través dels telèfons mòbils es poden descarregar milers d'aplicacions. Una de les més destacades és, sens dubte, WhatsApp. Aquesta app va ser creada el 2009 i va revolucionar la forma de comunicar-se. Es tracta d'un sistema de missatgeria instantània, mitjançant el qual l'usuari podrà mantenir comunicat amb tots els seus contactes.

  A més d'aquesta gran avantatge, l'aplicació també ofereix la possibilitat d'enviar i rebre fotos, vídeos i documents. Una de les novetats més recents, és la funció que fa possible la realització de trucades i videotrucades totalment gratuïtes. Si l'usuari desitja enviar la seva ubicació a una altra persona, també podrà fer-ho per mitjà de WhatsApp.

  Com és WhatsApp Plus i per a què serveix?

  Sergio Rafalense és el creador de WhatsApp Plus. Aquesta versió de l'aplicació oficial va sorgir perquè hi havia milers d'usuaris que demanaven poder personalitzar al seu gust. El MOD ofereix moltes possibilitats als usuaris que l'utilitzin. Podran canviar les icones, els accessos directes, els colors, el tipus de lletra o la foto de perfil. A més, podrà triar entre gairebé set-cents temes gratuïts, i fins i tot, afegir molts més emoticones.

  Aquest any s'ha llançat una nova actualització, la qual ofereix als usuaris certes novetats: han corregit el molest error que feia que els individus es veiessin obligats a tancar l'aplicació, han afegit un nou color per a les trucades perdudes, es pot veure el estat d'un usuari sense que aquest ho sàpiga, i s'ha millorat la qualitat de les fotos i dels vídeos que es poden carregar en l'estat.

  La manera d'esbrinar si un contacte disposa de WhatsApp Plus és una mica intuïtiva. L'hora de la darrera connexió o si es troba en línia no apareixerà. També es pot saber per mitjà de les emoticones: si l'usuari utilitza aquest MOD, apareixerà un requadre amb un signe d'interrogació al lloc del emoticona, ja que aquest no existeix en el WhatsApp original.

  Personalitza el teu app de missatgeria gràcies a WhatsApp Plus

  I ara com puc instal·lar WhatsApp Plus?

  Instal·lar aquesta versió en un dispositiu mòbil és una tasca molt senzilla. Només cal seguir una sèrie de passos. En primer lloc, l'usuari haurà de desinstal·lar la versió original de WhatsApp. Abans de fer-ho, es pot crear una còpia de seguretat de les converses per no perdre-les. En el moment de desinstal·lar, és molt important no eliminar les carpetes de l'aplicació. Posteriorment, cal activar l'opció d'instal·lar aplicacions des mitjans externs. I l'últim, és descarregar WhatsApp Plus i instal·lar-la.

  Un cop fet tot això, l'aplicació s'instal·larà com una versió normal i carregarà les converses guardades prèviament. D'aquesta manera, l'usuari no perdrà ni als seus contactes ni els xats amb aquests i, a més, tindrà al seu abast totes les opcions de personalització i configuració que li ofereix aquesta versió.

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook