Blog 
Current News
RSS - Blog de John Gussman

L'autor

Blog Current News - John Gussman

John Gussman

Sobre aquest blog de Economia

Noticias de actualidad, tendencias y otros.


Arxiu

 • 26
  Abril
  2018

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   
  Catalunya Central Actualitat

  Tinc els findes lliures, però no tinc pla per al que ve!

  Moltes persones treballen de dilluns a divendres i tenen el cap de setmana lliure. Aquests dies són esperats amb ànsia per ells, ja que són l'únic moment de la setmana que tenen per desconnectar de la rutina i fer alguna cosa diferent.

  I és que dissabte i diumenge no són dies per quedar-se al sofà assegut sense fer res sinó per buscar els cc abiertos hoy i profitar per realitzar qualsevol activitat disponible. Almenys així pensen moltes persones, que busquen una activitat diferent per al seu temps lliure. Però, què es pot fer al cap de setmana per aprofitar al màxim aquests dies?

  Quina millor moment que el cap de setmana per anar a comprar!

  Molts gaudeixen especialment del cap de setmana anant a fer compres. Es pot tractar de roba, complements, o bé qualsevol tipus d'article que guardi relació amb una afició que es tingui.

  Per sort, molts centres comercials obren els dissabtes i els diumenges, per la qual cosa aquests poden aprofitar aquest dia per dedicar-se a aquesta activitat, que dóna la possibilitat també de prendre un menjar fora de casa.

  ¿I què tal practicar una mica d'esport?

  A altres persones els agrada més aprofitar el cap de setmana per practicar una mica d'esport. Sens dubte, sempre que les condicions del temps acompanyin, aquests dies són ideals per fer una bona ruta de senderisme, o bé dedicar-li una estona a un esport.

  En tot cas, és molt bona idea treure una estona cada un d'aquests dos dies per pegar-se una bona caminada. D'aquesta manera es contraresten els efectes d'una vida que de vegades obliga les persones a ser bastant més sedentàries del que resultaria desitjable.

  Aprofitar per anar a un parc natural, al zoo o a un parc temàtic

  Sortir a respirar una mica d'aire pur realment no té preu, així que, què millor dia que un dissabte o un diumenge per visitar un parc natural, i delectar-contemplant els seus paisatges. Els amants de la natura podrien passar hores i hores gaudint com nens amb un pla com aquest.

  Els que necessiten una mica més d'acció, tenen la possibilitat d'anar a un zoològic i interactuar en la mesura del possible amb els animals. I si encara es vol més, què millor que visitar un parc temàtic? Una activitat d'allò més divertida que es pot fer en família.

  Ets un cuinetes? ¡Demostra-ho amb els teus millors plats al cap de setmana!

  Hi ha qui gaudeix especialment de la cuina. Aquestes persones poden dur hores buscant receptes a la xarxa, i pensen com podrien donar-los la volta una mica o aportar algun ingredient nou per donar-li el seu toc més personal.

  Aquells que tinguin aquesta afició, tenen en el cap de setmana tot el temps que necessiten per donar curs a la seva imaginació, i preparar els seus millors plats. Sorprendre a la família o els amics amb una preparació espectacular pot ser d'allò més gratificant per a aquestes persones.

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook