Blog 
Eduard Viles
RSS - Blog de Eduard Viles

L'autor

Blog Eduard Viles - Eduard Viles

Eduard Viles

Atleta de velocitat. Internacional. Record d'Espanya de 4x100m.

Sobre aquest blog de Esports

Vull mostrar la meva vida esportiva i tot el que l'envolta. Competició, entrenaments, alimentació i salut, moda, preparació, entrevistes, etc..


Arxiu

 • 17
  Agost
  2013

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Demà, per fi, debut als mundials

  Bona nit companys.

  Per fi, demà arriba el dia de debutar als mundials. L’últim dia de competició i el relleu entra en acció.

  Avui, no tocava altra, que descansar i gaudir amb els companys de la jornada atlètica, i evidentment, de la gran medalla de bronze que ha aconseguit una bona amiga, la Ruth Beitia, en salt d’altura.

  I com us deia, demà toca baixar a  la pista blava de l’estadi Olímpic Luzhniki. Tenim un gran relleu, no es pot negar, i la gent espera veure una bona actuació, i perquè no, el rècord d’Espanya de 38,60s. Nosaltres també ho volem i hem treballat per això.

  La feina l’hem feta bé i estem més preparats que mai, però el relleu és una prova de molta precisió, i lògicament, si vols aconseguir una bona marca, encara amb més raó no podem deixar escapar dècimes en els canvis. Per aquesta senzilla raó també hi ha la possibilitat que no surti bé, però sens dubte, no ens passa ni pel cap.

  Voldria fer menció especial al company Angel David Rodríguez, el millor velocista espanyol de tots els temps i que avui encara demostra la seva gran qualitat. Ho ha donat tot per la velocitat i gràcies a ell, l’equip de relleu esta molt motivat per aconseguir grans coses.

  La il·lusió que té per aquest relleu i que ens ha transmès aquests dies de ben segur que han sigut un estímul per mi i pels meus companys. És el pare del nostre 4x100, 10 anys més gran que la resta i comanda l’equip amb més ganes que mai.

  Ja han sortit les llistes de les sèries, i ens ha tocat córrer a la primera, amb Gran Bretanya, Jamaica,  Rússia, Veneçuela, Espanya, Trinidad i Tobago, Korea i Polònia.

  Deu ni dó quin nivell!!! Entrar a la final es quasi impossible.

  No us ho perdeu. Demà diumenge a les 14:50h, hora catalana, per Teledeporte.

  No estic gens nerviós i la motivació és màxima.

  A descansar, que demà és un gran dia

  Bona nit.

  Edu Viles

   

  Castellano

   

  Buenas noches amigos.

   Por fin, mañana llega el día de debutar en los mundiales. El ultimo día de competición y el relevo entra en acción.

  Hoy, no tocaba otra que descansar y disfrutar con los compañeros de la jornada atlética, y como no, de la gran medalla de bronce que ha conseguido una buena amiga, Ruth Beitia, en salto de altura.

  Y como os decía, mañana toca bajar a la pista azul del estadio Olímpico Luzhniki.

  Tenemos un gran relevo, no se puede negar, y la gente espera ver una buena actuación, y porque no, el record de España de 38,60s. Nosotros también lo queremos y hemos trabajado para eso.

  Hemos trabajado bien y estamos preparados más que nunca, pero el relevo es una prueba de mucha precisión, y lógicamente, si se quiere conseguir un buen registro, aun con más razón no podemos dejar escapar décimas en los cambios. Por esta sencilla razón, también hay la posibilidad que no salga bien, pero sin duda, no nos pasa ni por la cabeza.

  Quería hacer mención especial a Ángel David Rodríguez, el mejor velocista español de todos los tiempos y que aún hoy, demuestra su enorme calidad. Lo ha hecho todo por la velocidad y gracias a él, el equipo de relevo está motivado al máximo para conseguir grandes cosas.

  La ilusión que tiene  por este relevo y que nos ha transmitido estos días, seguro que ha sido un estimulo para mi y mis compañeros. Es el padre de nuestro 4x100, 10 años más grande que el resto y lidera el equipo con más ganas que nunca.

  Ya han salido las listas de las series, y nos ha tocado la primera, con Gran Bretaña, Jamaica, Rusia, Venezuela, España, Trinidad y Tobago, Korea y Polonia.

  Vaya nivel!!! Entrar a la final es casi imposible.

  No os lo perdáis. Mañana domingo a las 14:50h, hora española, por Teledeporte.

  No estoy nada nervioso y la motivación es máxima.

  A descansar, que mañana es un gran día.

  Buenas noches

  Edu Viles

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook