Blog 
Eduard Viles
RSS - Blog de Eduard Viles

L'autor

Blog Eduard Viles - Eduard Viles

Eduard Viles

Atleta de velocitat. Internacional. Record d'Espanya de 4x100m.

Sobre aquest blog de Esports

Vull mostrar la meva vida esportiva i tot el que l'envolta. Competició, entrenaments, alimentació i salut, moda, preparació, entrevistes, etc..


Arxiu

 • 14
  Agost
  2013

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Entrenament i foto amb Alekna

  Bona nit companys.

   Avui seré molt breu ja que el dia no ha tingut molta història.

   A les 10:30h agafava el bus direcció les pistes d’entrenament. Avui hem tornava a tocar, igual que ahir, entrenament en solitari.

   Unes sèries ràpides a destacar, i cap a la dutxa.

   Abans però, he tingut la sort de conèixer, sinó al millor, a un dels millors llançadors de disc de la historia, el Lituà Virgilijus Alekna, que destaca al seu palmarès per dos ors olímpics i 2 ors mundials, juntament amb la segona millor marca de tots els temps.

   Encara aquest any ha participat als mundials però va quedar fora de la final. Un armari de 2 metres, i sinó, mireu a la foto.

   Després d’entrenar, direcció cap a l’hotel, i a dinar, que tocava recuperar forces.

  La tarda molt tranquil·la, descansant a l’habitació.

   Aquests dies, et dóna temps de veure algunes curiositats de la vida dels russos, i m’ha cridat l’atenció que les dones van molt arreglades, en canvi els homes mol més deixats.

  Són mol freds en general, i no saluden pràcticament mai. Un país molt potent a nivell mundial però amb una cultura força tancada.

   Demà ja entrarem en els últims 4 dies de competició i amb el compte enrere esperant que arribi el diumenge. Tocarà veure els companys del relleu 4x400 a la tarda i continuar la posta a punt pel relleu.

   Fins demà. Salutacions a tots.

   Edu Viles

   

  Post en castellano

   

   Buenas noches amigos.

   Hoy seré muy breve, porque el día no ha tenido mucha historia.

   A las 10:30h subía el bus en dirección a las pista de entrenamiento. Hoy me volvía a tocar entrenar en solitario, igual que ayer,

   Unas series rápidas a destacar, y hacia la ducha.

   Antes, por eso, he tenido la suerte de conocer, sino al mejor, a uno de los mejores lanzadores de disco de la historia, el Lituano Vigilijus Alekna, que destaca en su palmares por dos oros olímpicos y dos oros mundiales, al igual que la segunda mejor marca de toda la historia.

   Aun este año ha participado en los mundiales pero quedó fuera de la final. Un armario de 2 metros, y sino, vean en la foto.

   Después de entrenar, dirección hacia el hotel, y a comer, que tocaba recuperar fuerzas.

  La tarde muy tranquila, descansando en la habitación.

   Estos días, te da tiempo de ver algunas curiosidades de la vida de los rusos, y me llamo la atención que las mujeres van muy arregladas, en cambio los hombres mucho mas dejados. Son muy fríos en general, y no saludan prácticamente nunca. Un país muy potente a nivel mundial pero con una cultura muy cerrada.

   Mañana ya entramos en los últimos 4 días de competición y con la cuenta atrás esperando que llegue el domingo. Tocará ver a los compañeros del relevo 4x400 por la tarde y continuar la puesta a punto para el relevo.

   Hasta mañana. Salutaciones a todos.

   Edu Viles

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook