Blog 
Eduard Viles
RSS - Blog de Eduard Viles

L'autor

Blog Eduard Viles - Eduard Viles

Eduard Viles

Atleta de velocitat. Internacional. Record d'Espanya de 4x100m.

Sobre aquest blog de Esports

Vull mostrar la meva vida esportiva i tot el que l'envolta. Competició, entrenaments, alimentació i salut, moda, preparació, entrevistes, etc..


Arxiu

 • 15
  Agost
  2013

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Sessió de massatges

  Bona nit companys.

  Igual que ahir, avui el dia no ha estat gens mogut per mi i l’he aprofitat per anar a l’estadi a veure la competició.

  Al matí m’ha tocat massatge amb el Miquel Àngel Cos, el meu fisio durant tot l’any i que tinc la sort que estigui al cos tècnic de la selecció. Sens dubte un dels millors fisioterapeutes que conec.

  Tenim una sala habilitada pel cos mèdic de la selecció, igual que la tenen tots els països, i ens acompanyen 3 fisioterapeutes i un metge. Els horaris els tenim coordinats des del primer dia, segons proves i competicions, depenent una mica dels entrenaments que realitzem durant la setmana. És una part fonamental d’uns campionats tan llargs com aquests, per recuperar-se bé dels entrenaments i la tensió d’aquests dies.

  Part mol important també, és què fer durant les hores que tenim lliures, la majoria de companys ens distraiem amb l’ipad, el mòbil, el portàtil o aprofitem per xerrar al bar, i així desconnectar de tota la tensió i nervis que provoquen uns mundials.

  També molts, aprofitem per connectar-nos a les xarxes socials, actualitzar els perfils i escriure tot el que estem vivint aquí a Moscou.

  A la tarda, he tornat a l’estadi Olímpic per veure la jornada vespertina, ja que corrien els companys de 4x400 metres, amb Samuel García, el meu company d’entrenament durant tot l’any al CAR, i el meu company d’habitació, l’Àngel Mullera, que ha quedat 11è del Món als 3.000 obstacles, una prova dominada sense discussió per l’esquadra Keniata.

  Demà toca l’última sessió d’entrenament, que segurament serà molt suau, i ja podrem  descansar de cara al diumenge.

  Fins demà. Salutacions a tots.

  Edu Viles

   

  Castellano

  Buenas noches amigos.

  Igual que ayer, hoy no ha sido un día muy movido para mí y he aprovechado para ir al estadio a ver la competición.

  Por la mañana me ha tocado masaje con Miquel Àngel Cos, mi fisio durante todo el año y que tengo la suerte que esté al cuerpo técnico de la selección. Sin duda uno de los mejores fisioterapeutas que conozco.

  Tenemos una sala habilitada para el cuerpo medico de la selección, igual que la tienen todos los países, y nos acompañan 3 fisioterapeutas y un medico. Los horarios los tenemos coordinados desde el primer día, según pruebas y competiciones, así como también, dependiendo un poco de los entrenamientos que realizamos durante la semana.

  Es una parte fundamental de unos campeonatos tan largos como estos, para recuperarse bien de los entrenamientos y la tensión de estos días.

  Parte muy importante también, es que hacer durante las horas que tenemos libres, la mayoría de compañeros nos distraemos con el ipad, el móvil, el portátil o aprovechamos para charlar en el bar, y así desconectar de toda la tensión y nervios que provocan unos mundiales.

  También muchos, aprovechamos para conectarnos a las redes sociales, actualizar perfiles y escribir todo lo que vivimos aquí en Moscú.

  Por la tarde, he vuelto al estadio Olímpico para ver la jornada vespertina, ya que corrían los compañeros de 4x400metros, con Saumel Garcia, mi compañero de entrenamientos durante todo el año en el CAR, y mi compañero de habitación en estos mundiales, Àngel Mullera, que ha quedado 11º del mundo en los 3.000 obstáculos, una prueba dominada por la escuadra Keniata.

  Mañana toca la ultima sesión de entrenamiento, que seguramente será muy suave, para ya descansar de cara al domingo.

  Hasta mañana. Salutaciones a todos.

  Edu Viles

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook