Blog 
El bloc de les mascotes.
RSS - Blog de marcos garcia

L'autor

Blog El bloc de les mascotes. - marcos garcia

marcos garcia

Per saber més: http://mascotapetit.blogspot.com.es/

Sobre aquest blog de Manresa

Al blog de mascotapetit actualitzem informació per mantenir al corrent a persones interessades en els animals, en els seus costums, comportaments, malalties, gustos i caràcter. ...


Arxiu

 • 10
  Febrer
  2013

  Una buena cama para mi perro

  Una buena cama para mi perro - Blog El bloc de les mascotes.

  Una buena cama para mi perro

    El perro y su descanso   Elegir una buena cama para nuestro perro es esencial para su buen descanso. Los que tenemos perro sabemos que pasan mucho tiempo durmiendo y tumbados. Se estima que un perro pasa de media unas 16 horas diarias tumbado de las cuales 12 las pasa durmiendo. Con estas cifras podemos entender mejor lo importante que es una buena cama para él.   ¿Dónde descansan los perros?     El lugar favorito de cada perro para descansar cambia mucho dependiendo del perro. Hay muchos factores a tener ...

 • 10
  Febrer
  2013

  La cobaia

  La cobaia

  Se li MOLTS NOMS Coneix amb different: Cobaia, conillet d'Índies, cobayo o cuy. Aquest rosegador és originari de Sud-amèrica i sí que ha popularitzat en Tot El Món Com els animals de Companyia. És un animal, Petit, up to Un Quilo de pes, i Viu Una mitjana d'Entre 4 i 6 anys. Fenc Moltes Races Diferents ENTRE ELLES là cobai de raça Angora peruana de pèl llarg, la Sheltie de pèl llarg del MEDI Però esvalotat, La flaca QUE NO TÉ Res De Pèl I Que No És tan habituals I MOLTES MÉS RACES. És una mascota Fàcil de mantenir. És perfecta Per Els Nens pe...


 • 10
  Febrer
  2013

  El conill nan

  El conill nan


  Què ble del conill nan?
   
  El Conill Nan is an Mascota Que S'està posant de moda a Los Últims Anys. Això sí deu una cua posée Que Fan Moltes Characteristics of this animalet Una mascota Fàcil de Cuidar I Que Aporta molt afecte.
  Fill Animals Nets, Que no Huelén, afectuosos Molt, fàcils de mantenir, petits, ideals COM Mascotes Per Els Nens, cap fill ni perillosos ni agressius, fill Intel · ligents, afectuosos i mica espantadissos.
   
  Quina mida tenen els conills nans?

  La seva peti...


 • 03
  Febrer
  2013

  EL GAT SIBERIÀ, UN GAT QUE NO CAUSA LÈRGIES ALS HUMANS.

  EL GAT SIBERIÀ, UN GAT QUE NO CAUSA LÈRGIES ALS HUMANS.
   
   

  El Siberià és un gat natiu de la zona oriental de Rússia, específicament de la freda regió de Sibèria i probablement sigui el resultat de l'encreuament entre el gat europeu i el gat salvatge dels boscos siberians.

  El cap i els ulls són grans i amples, de longitud corporal llarga i esquena lleugerament arquejada.

  Els colors del pelatge varien del marró al gris. És a partir dels 3 mesos d'edat quan els comença a créixer els cabells, fins a aque...


 • 02
  Febrer
  2013

  La fura

  L'FURA
   

  El nom científic de la fura, és si més no curiós: mustela putorius furo. Aquest animal pertany a la família dels mustèlids, subespècie del turó.

  Durant centenars d'anys el principal ús de les fures va ser la caça de conills. Amb la seva naturalesa agressiva i el seu cos llarg i estilitzat, estan ben adaptats per entrar en caus i caçar als animals que hi hagi dins. Encara s'usen per caçar en alguns països, sobretot a Austràlia on els conills són una plaga.
  La fura adult pot arribar a una longitud entr...


 • 02
  Febrer
  2013

  Com ensinistrar el teu gos amb el clic.

  Com ensinistrar el teu gos amb el clic.
   

  Aquest mètode incrementa la rapidesa d'aprenentatge del teu cadell.

  Qui va dir que "la lletra amb sang entra" s'equivocava per completo.Está més que demostrat que el reforçament positiu accelera el aprendizaje.Esta filosofia ja s'està aplicant en l'ensinistrament canino.En comptes d'utilitzar el càstig com a eina d'aprenentatge, aquest nou mètode amb clicker, es basa en reforçar el comportament positiu.

  Què és el clicker?
  El clicker és una ...


 • 30
  Gener
  2013

  Com utilitzar les llaminadures per a gossos?

  Aquí van alguns consells de com i per a què serveixen les llaminadures per a gossos.

  Per naturalesa tots els gossos són llaminers i es tornen bojos per una llaminadura. Avui dia existeixen al mercat diferents "premis" per la teva mascota elaborats sobretot per a ella. És convenient que només li donem aquesta classe de llaminadures i no les que estan fetes per a nosaltres perquè les necessitats nutricionals del nostre gos són molt diferents a les nostres.

  Aquests premis ben utilitzats són una manera molt efectiva d'educar al nostre gos. Bé quan li ...