Blog 
El bloc de les mascotes.
RSS - Blog de marcos garcia

L'autor

Blog El bloc de les mascotes. - marcos garcia

marcos garcia

Per saber més: http://mascotapetit.blogspot.com.es/

Sobre aquest blog de Manresa

Al blog de mascotapetit actualitzem informació per mantenir al corrent a persones interessades en els animals, en els seus costums, comportaments, malalties, gustos i caràcter. ...


Arxiu

 • 10
  Febrer
  2013

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  El conill nan

  El conill nan


  Què ble del conill nan?
   
  El Conill Nan is an Mascota Que S'està posant de moda a Los Últims Anys. Això sí deu una cua posée Que Fan Moltes Characteristics of this animalet Una mascota Fàcil de Cuidar I Que Aporta molt afecte.
  Fill Animals Nets, Que no Huelén, afectuosos Molt, fàcils de mantenir, petits, ideals COM Mascotes Per Els Nens, cap fill ni perillosos ni agressius, fill Intel · ligents, afectuosos i mica espantadissos.
   
  Quina mida tenen els conills nans?

  La seva petita grandària ho FA Molt Atractiu Com a mascota ja Que No OCUPA Molt Espai. El pes dels conills nans oscil Entre els 800 i 1.800 gr. Les Races MÉS Habituals fill: angora (pèl sedós i llarg), rex (pèl curt i espès), cap de lleó (cabellera llarga voltant del coll) i belier (s Aquest d'alcalde grandària que els Anteriors Entre 1,800 i 2,500 gr i. Tenen les orelles Caigudes).
   
  Quant viu sense conill nan?

  L'esperança de vida dels conills nans Com ja és equiparable a la de les Nacions Unides gos mitjà, és de 8 a 10 anys de vida. Si no està correctament nodrit i atès florerías Arribar A MÉS Viure de 13 Anys.
   
  Què Mengen els conills nans?

  És Imprescindible aportar Una Alimentació Completa i equilibrada. L'alcalde de Aliment APORTACIÓ TÉ Que Ser un Través De Un fenc de qualitat. El 80% of your diet TÉ Quins serveis amb fenc Per El que Aquest servei ha de Qualitat alta. Hi ha fencs enriquits amb herbes COM ALTRES camamilla, pastanaga o dent de lleó. Per completar La seva Alimentació, L'Altre 20% ha ESTAR repartit Entre Penso sense específic paràgraf conills nans i fruites fresques i verdures. De tant en tant Podem premiar nostre conill amb Alguna llaminadura, Sempre Que sigui Específica Per Al Como les barretes amb mel.

  Com ha de Ser la casa de les Nacions Unides conill nan?

  Si tenim Diversos conills, EL ideals fill Individuals gàbies. Com Mínim, Les Mesures que han de tenir Cada gàbia serien de 80 cm de llarg x 50 cm d'ample x 40 cm d'alt. Amb AQUESTES Mesures El Conill you can FER Exercici i moure amb facilitat Per La gàbia. Encara que li proporcionem La millor de les gàbies 1 our conill fenc Que Tenir en Compte Que fenc Que treure'l d'Ella Sempre Que puguem PERQUÈ és Molt Important Que Feu Exercici i of this Manera also MÉS interactuem amb el. Si el vam treure al Parc de o Ungla zona pel · lúcida A La Que Tingueu Risc d'escapar, LI PODEM posar ONU Arnes costat Amb Una Correa especials paràgraf animalets Estós. Fenc Que Prestar atenció bany complements Els Que triem paràgraf seva gàbia. Per exemple, la menjadora Que li posem ha de ser difícil de bolcar. L'abeurador pisos ampolla TÉ Quins serveis d'Alta Capacitat paràgraf Que La nostra mascota Mai si quedi pecat Aigua Neta. No nep si ha Oblidar Mai posar en W.C. o lavabo en Un dels racons de Sa gàbia paràgraf Que Feu EL SEUS Necessitats. I COM Substrat Per La safata W.C. i la base de la gàbia del millor seria posar sense llit vegetal. És aconsellable realitzada sense posar Paper de Periódico PERQUÈ porta tinta i la tinta porta Agents Químics, el podrien causar ingerir i Problemes de Salut. A El Mercat fenc Diferents options. Com el llit vegetal extrusionat, les encenalls de fusta o el fenc.
   
  Què Cures higiènics necessita sense conill nan?

  No és necessary banyar PERQUÈ ÉS UN animals Bastant net Però si si FA TÉ Que Sempre amb serveis indicats Productes paràgraf ELLS. Com els gats, els conills si llepen Molt Per El que hem de cerciorar Que els Productes d'higiene Que utilitzem paràgraf ELLS no continguin químics. Hi anar amb compte, Sobre Tot en Època de muda de pèl a la primavera i tardor, és raspallar a menut, fins i tot diàriament. ASI evitarem boles de pèl al Estómac i el Risc per la Salut de nostre conillet Que ESO comporta.
   
  Què Cures Veterinaris sense conill nan necessita?

  Com un any Una altra mascota Sera Que tinguem Convenient Que li Facin Unes 2 Revisions Veterinàries l'Any. Ens assegurarem Que li revisin bé els ulls, el pes, les dents, els cabells de l'Estat (l'Estat del pèl és Molt significatiu en Com a la Salut de l'animal, si fa). En AQUESTES Revisions aprofitarem paràgraf desparasitar i vacunar interiorment, Sobre Tot a la primavera, contra la mixomatosi i la malaltia hemorràgica víric.
   
  I Per Darrer, El Millor Consell Que us PUC DONAR ÉS QUE li doneu molta estima I SEGUR QUE L'us dóna Molt Mas.

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook