Blog 
...losing my marbles...Cafè irlandès!
RSS - Blog de Trish Rossnowlagh

L'autor

Blog ...losing my marbles...Cafè irlandès! - Trish Rossnowlagh

Trish Rossnowlagh

...Soc una somiadora....pero toco d peus a terra...soc senzilla...pero complicada...m'agrada molt viatjar i coneixer altres llocs/gent/cultures...penso q podem aprendre d tot i d tothom...no m'agraden les injusticies ni la hipocresia...crec en la gent q m'estimo...faig les coses pq vu...

Sobre aquest blog de Manresa

...recull d'articles, pensaments, opinions, anectodes, experiencies,...d'una catalana a Galway, Irlanda. Fáilte al meu Cafè irlandès!


Arxiu

 • 27
  Abril
  2012

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  #ambtuPep!

  Estimat Pep,

  Tu ni tan sols em coneixes. Soc una persona anonima mes que avui et vol donar les mes sinceres gracies. Amb tu m'he enamorat, desenamorat, fet bogeries, rigut, plorat (la majoria llagrimes d'alegria), gaudit, cantat i, sobretot, he sigut felis. No et mentire. No m'agrada que marxis. Desitjaria que haguessis estat el Sir Alex Fergusson del Barsa pero la decisio ja esta presa i confirmada. Segurament aquesta ha estat una de les decisions mes dificils que has hagut de prendre en la teva vida pero tot passa per alguna rao i, tot i que no la comparteixo, la respecto. No descobreixo la sopa d'all en dir que la teva feina l'has fet molt i molt be pero sobretot m'agrada -i molt- la filosofia que has adaptat i els valors que has implementat. Et trobarem a faltar pero sabem que estem en bones mans. Ja ho veus, tot son elogis pero saps que? deixa la teva humilitat una estoneta aparcada i escolta-te'ls tots, te'ls enviem amb tot l'amor i afecte possible. Et vam estimar, t'estimem, t'estimarem. Moltes gracies, Pep. Una besada.

  PS Dues preguntes: @ com ho has fet per aguantar tanta pressio i no saltar en sentir segons quines declaracions de Mou? @@ i ara que marxes, a quina hora ens haurem de llevar? ;)

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook