Blog 
...losing my marbles...Cafè irlandès!
RSS - Blog de Trish Rossnowlagh

L'autor

Blog ...losing my marbles...Cafè irlandès! - Trish Rossnowlagh

Trish Rossnowlagh

...Soc una somiadora....pero toco d peus a terra...soc senzilla...pero complicada...m'agrada molt viatjar i coneixer altres llocs/gent/cultures...penso q podem aprendre d tot i d tothom...no m'agraden les injusticies ni la hipocresia...crec en la gent q m'estimo...faig les coses pq vu...

Sobre aquest blog de Manresa

...recull d'articles, pensaments, opinions, anectodes, experiencies,...d'una catalana a Galway, Irlanda. Fáilte al meu Cafè irlandès!


Arxiu

 • 15
  Abril
  2012

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Ship Of Dreams

   

  Titanic del grec "tità" i que significa "gegant". Curiosa l'etimologia d'aquesta paraula! Que murri que pot arribar a ser el karma... Avui fa 100 anys d'una de les catastrofes maritimes mes titaniques de la historia protagonitzada per aquest vaixell gegant. La majoria de gent que va embarcar en aquest tragic vaixell ho va fer amb la intencio de comensar una nova vida als US. Tots somiaven amb l'esperansa d'una vida millor. Pero per a 1.509 persones del total de 2.214 a bord del Titanic la cosa no va finalitzar com elles havien planejat.

  Es ben clar que aquest va ser un desastre que va commocionar el mon llavors i segueix fascinant 100 anys despres pero jo em pregunto... que ha canviat?

  Gent que emmigra buscant un futur millor, diferencies de classe (que diuen que amb la recessio tots ho hem notat...pero alguns segueixen pagant altes quantitats per casar elefants,p.ex.) , arrogancia absoluta (tot i que, al cap i a la fi la mare natura es la que decideix ), afany de poder i reconeixament, opulencia,...

  Renovar-se o morir diuen, doncs al pas que anem....

   

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook