Des de l’any 1775, els torrons Vicens han estat tot un gran referent en el marc gastronòmic del nostre paÃs. Sent una empresa reconeguda per certificacions europees com la Identificació Geogrà fica Protegida i la certificació de qualitat ISO 9001 .
Sens dubte, un esforç fet realitat a través de llargs anys de treball, constà ncia, esperit emprenedor i una clara aposta per la qualitat de les matèries primeres .
Com aspecte innovador, aquest any, els grans mestres torroners s'han aventurat amb Natura , una atrevida combinació d'ingredients que fusiona la tr...
Qui estaria disposat a obrir les portes de casa seva per cuinar i compartir el menjar amb desconeguts?
Tenir una mentalitat oberta, ganes d’establir nous contactes i ser un apassionat de la gastronomia i l’enologia són els requisits indispensables per poder formar part d’una nova xarxa social anomenada Social Eaters.
Després dels restaurants clandestins, dels cuiners a domicili, dels professionals que obren les portes de casa seva a petits grups i dels ciutadans que converteixen el seu pis en restaurants per turistes, ara arriba a Barcelona un nou corrent caracteritz...
Els avenços en medicina han conduit a un augment de l’esperança de vida i al tractament de malalties fins fa poc temps incurables que per contra, fan la sanitat més costosa. Fins ara, el sistema sanitari s’ha centrat en el diagnòstic i en el tractament de la malaltia més que no pas en la prevenció.
Infermeres, nutricionistes, metges, farmacèutics i fisioterapeutes són figures clau per inculcar uns estils de vida sans per prevenir malalties cròniques. La seva tasca, a més de curar la malaltia, hauria de ser la d’educar, formar i conscienciar a la població sobre la im...