Blog 
Punt de Vista
RSS - Blog de Jordi Escudé Vila

L'autor

Blog Punt de Vista - Jordi Escudé Vila

Jordi Escudé Vila

Redactor de comarques.


Arxiu

 • 07
  Gener
  2018

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   
  Catalunya Central Les columnes

  Un retorn a la normalitat?

  Per a alguns és molt d’agrair que demà tot torni a una suposada normalitat després dels tiberis, el tràfec d’anar amunt i avall per comprar, i de la disbauxa d’aquestes festes. Però dic suposada perquè tot indica que aquest començament d’any serà tant o més mogut que el comiat que vam tenir del 2017 fins just abans del període nadalenc.

  I és que, sense ni tan sols moure’ns més enllà del gener, hi haurà molt per resoldre. D’una banda, estem encara pendents de veure com evolucionen els empresonaments de Junqueras i Forn, i també dels Jordis, per més que el tribunal sembla que no tingui cap intenció, de moment, de moure fils.

  De tot plegat en pot dependre la més que necessària formació d’un govern amb la corresponent investidura d’un president que, deu dies abans de la sessió plenària, hi ha poques pistes sobre cap on podrien anar els trets. I, entremig, hi ha pendent la resolució del cas Palau, que pot aixecar més polseguera de la que ja vola per l’ambient. Tot plegat promet, i suposant el cas que se supera l’escull per formar govern, s’haurà de veure què passa amb el 155, i quines seran les polítiques a implementar per part del partit (o presumiblement partits) que acabi agafant el timó.

  En tot cas, el que seria desitjable és que no haguéssim de repetir eleccions. Pessimisme? Més aviat en diria precaució pel que pugui venir.

   

  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook