Blog 
Viatjar amb tren per Europa
RSS - Blog de Joaquin GT

L'autor

Blog Viatjar amb tren per Europa - Joaquin GT

Joaquin GT

"En un món dominat pels avions i vols, potser preferiràs un mitjà de transport més pintoresc, romàntic, còmode, excitant, interessant, més aventurer, o potser en compte de cridar-lo "miedo a volar" vols aportar el teu granit d'arena i contribuir al medi ambient."

Sobre aquest blog de Manresa

M'agrada la tranquil·litat de viatjar amb Tren per Europa.


Arxiu

 • 19
  Juliol
  2013

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Viatjar en temps de crisi amb INTERRAIL

  INTERRAIL és un BITLLET DE TREN, amb el qual pots agafar tots els trens "normals" (que no siguen trens alta velocitat ni nocturns - en este cas cal pagar suplement) en l'àrea de validesa del mateix. Hi ha distintes modalitats d'interrail (amb distints preus) depenent de l'edat quan vages a realitzar el viatge, dels dies que vages a viatjar, o dels països que vages a visitar. Com és un bitllet de tren, es pot comprar en qualsevol estació de trens de llarg recorregut, o a través d'Internet.

  Amb el bitllet pots triar l'itinerari que desitges fer. Açò vol dir que, en cap cas, l'interrail porta itineraris prefixats. Eres tu mateix, el què decidix on, quan i com vol viatjar, sense més límit que les vies de tren en els països que conformen Interrail. Podem recórrer la majoria de països d'Europa, de ciutat en ciutat amb l'avantatge d'arribar al nucli urbà on se solen ubicar les estacions de tren importants. A més si viatgem a la nit amb un tren nocturn (pagant un suplement) , podem estalviar-nos nits d'hotel, i al mateix temps estar viatjant.

  L'únic requisit per a poder comprar este bitllet és que sigues europeu o resident (més de 6 mesos) o que tingues el passaport d'algun dels països on es realitza l'oferta. Si no eres europeu, no passa res, sempre tens l'EURORAIL. Més informació, en la nostra pàgina web, secció Interrail-Eurorail, i recorda que pots comprar este bitllet Interrail en la nostra pàgina i inclús qualsevol bitllet per a viatjar per Europa: buy train tickets

  Mapa de paises de Interrail

  (mapa de països INTERRAIL)

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook