Les nevades abundants poden provocar situacions d'emergència i fins i tot suposar un perill en certes circumstàncies, però també poden ser l'excusa per passar-ho d'allò més bé. I, si no, que li ho preguntin als animals del National Zoo de Washington, ciutat que està vivint els efectes de la forta tempesta que afecta tota la costa est dels Estats Units.

Què passa si un ós panda es desperta un matí i es troba envoltat de diversos centímetres de neu? La resposta l'hem pogut veure en un vídeo publicat dissabte al compte de Twitter de l'esmentat zoo. En ell, s'observa a un feliç Tian Tian donant voltes en la neu com un nen petit fent àngels amb el permís dels seus pares.

La diferència entre Tian Tian i un nen petit és que el primer no és precisament de poca grandària: es tracta d'un dels exemplars de pandes gegants que viuen al zoo. Tian Tian, el nom del qual significa "més i més", és un mascle i va néixer el 27 d'agost del 1997 al centre de conservació d'aquesta espècie a Wolong (Xina). En l'actualitat, segons els detalls de la web del zoo, pesa gairebé 120 quilos.

Aquest animal no ha estat l'únic que ha rebut amb summa alegria l'arribada dels flocs de neu. Encara que el zoo està tancat, els cuidadors hi han seguit treballant i han compartit a les xarxes socials imatges d'altres habitants del lloc i la seva reacció davant la neu.