Què està passant entre els animals i els nens? Aquesta és la pregunta que ens fem després que diumenge passat els responsables del zoo de Cincinnati (Estats Units) matessin un goril·la després de caure un nen al seu fossat i de l'últim vídeo que hem pogut veure on un petit, sense arribar a ser agredit per un animal, s'emporta un bon ensurt.

Aquest cop ha passat en un zoo de Chiba, a l'est de Tòquio, on un nen de dos anys es va recolzar al vidre de seguretat per poder observar a un lleó que el mirava fixament. El nen, tranquil, va decidir donar-se la volta i just en aquest moment el lleó es va aixecar i va córrer cap a ell fins a xocar contra el vidre. El cop va espantar al nen fent que aquest decidís allunyar-se del vidre.

El vídeo, que ja s'ha tornat viral, ha originat molts comentaris sobre si el lleó pretenia atacar o no al nen. Treballadors del zoo han assegurat que no es tracta d'un acte d'agressió ja que, normalment, els lleons s'abalancen sobre els nens perquè volen jugar amb ells, segons recull el tabloide britànic 'Daily Mirror'.

No obstant això, el director executiu de Born Free USA, Adam Roberts, va declarar que els lleons "són depredadors salvatges per naturalesa" i va assegurar que quan el nen es gira "es converteix en una presa per l'animal". Roberts va afegir que encara que el vidre "va frustrar l'intent del lleó, si aquest no ha suportat el cop, les conseqüències haurien estat catastròfiques".