Claus Jørstad és un noruec de 45 anys que s'ha convertit en una estrella a Facebook en explicar un incident que va tenir amb una cadira d'Ikea. Jørstad va tenir la mala sort de quedar atrapat al tamboret pels testicles mentre es dutxava.

L'incident va començar quan aquest home volia dutxar-se. Com que pateix una lesió de genoll, necessita dutxar-se assegut i per això va escollir una cadira de la marca de mobles sueca amb vuit forats. Quan estava sota l'aigua, un dels seus "mariners" -com anomena Jørstad als seus testicles- es va inflar a causa de la calor i va quedar atrapat en un dels forats.

Assegura que no es va adonar del que passava fins que va intentar aixecar-se de la cadira i va patir una forta estrebada en les seves parts. Per poder alliberar-se, va tornar a dutxar-se, aquest cop amb aigua freda, perquè baixés la inflor. Va funcionar.

Jørstad finalitza la seva història, que s'ha convertit en viral, amb humor, preguntant a Ikea si tenen la cadira en color groc. L'empresa no va dubtar a respondre-li, també a través de Facebook.

La companyia sueca, seguint amb la broma, lamenta el que ha passat i li recomana que faci servir la cadira per posar una flor i que la propera vegada que surti a "navegar" ho faci amb la roba adequada. A més, li aclareix que el tamboret només està disponible en vermell, negre o blanc.

En la seva resposta, Jørstad penja una foto de la cadira amb un drap sobre per evitar futurs incidents desagradables.