La campanya electoral a EUA per arribar a la Casa Blanca continua endavant. Com cada quatre anys, els aspirants de tots dos bàndols s'esforcen per sumar el màxim d'aparicions en diferents actes de tot tipus per atacar el seu rival, retractar-se de les seves declaracions més desafortunades proferides al llarg de la llarga carrera cap a la presidència i guanyar-se la simpatia de l'electorat encara indecís.

Sembla que aquesta estratègia a Donald Trump, ´peix gros´ del sector immobiliari i candidat republicà, li està donant resultat i ja diversos els sondejos que aprecien un acostament en intenció de vots a la seva rival, la demòcrata Hillary Clinton.

Trump ha sorprès en la seva penúltima aparició acudint al ´late night´ de l'humorista Jimmy Fallon. El sorneguer presentador ha aprofitat la presència del controvertit polític per abordar un tema al que inevitablement sempre va unit el republicà: el seu inconfusible pentinat. En un dels moments més divertits i compartits del programa, el presentador de l'espai nocturn li demana permís al seu convidat per despentinar-lo.

"Hi ha una cosa que li vull preguntar, perquè la propera vegada que et vegi potser serà president dels Estats Units. Hi ha alguna cosa que podríem fer ara que som mers civils, com?". "Com què?- demana el polític, esperant el pitjor- No m'està agradant gens com sona això". "Puc despentinar-li el cabell?", li deixa anar Fallon, i quan ho fa el públic comença a esclatar a riure.

Aquesta reacció juga probablement a favor del còmic perquè, encara que la cara de Trump és un poema, aquest li dóna el seu beneplàcit perquè li regiri el pentinat. Fallon, conscient que gràcies a això apareixerà als ´zàpings´ de mig globus, es recrea al moment, agitant la rossa cabellera durant diversos segons.

I és que el pentinat de Trump ha estat objecte de tot tipus de comentaris i especulacions en Internet i en xarxes socials des de fa mesos i molts usuaris han assegurat que el magnat porta perruquí encara que no vol admetre-ho. D'aquesta manera, una incògnita que ha portat de cap a molts ha quedat resolta: Donald Trump no porta perruca.