Els organitzadors de la marxa del Primer de Maig de dilluns passat a Manresa i que va acabar amb dos manifestants detinguts i una desena de ferits, no volen que la situació quedi sense resposta i han convocat una nova manifestació per aquest divendres a 2/4 de 8 del vespre a la plaça Major. I com a reclam, per les xarxes socials circula un àudio on es convida amb tocs d'humor i simulant un anunci radiofònic a prendre part a la protesta.

La plaça Major és el punt on havia d'acabar la marxa de dilluns passat. A partir d'allà, per on transcorrerà la manifestació no s'ha fet públic. E la roda de premsa d'ahir, els organitzadors no van avançar-ne el recorregut.

Els tres portaveus, acompanyats d'una quarantena de persones que van posar amb fotografies de les lesions, van assegurar que sortiran de nou al carrer perquè «no tenim por», i van avançar que «farem una manifestació tal com la volíem fer, sense encapsulaments». Van instar a acudir-hi els participants en la manifestació de dilluns passat i «tothom qui estigui sorprès i en desacord amb l'actuació policial».